Den enkleste måten å støtte klubben vår!

– Gi litt og titt, du merker det så vidt!

Hei alle som har et forhold til SK Gjøvik-Lyn

Vi ber om at du bruker 58 sekunder på å se filmen over her.

Vi setter stor pris på alle våre støttespillere og er så takknemlige for all hjelp vi mottar for å kunne drifte klubben vår. Nå håper vi du griper muligheten til å støtte oss digitalt.

Det er utviklet en genial app som heter nettopp «Støtte», som gjør det mulig ­– og veldig enkelt – for alle som har Vipps, å gi et lite kronebeløp som går til klubben hver gang de bruker penger fra en valgt konto (minimum støttebeløp er 2 kr) i en hvilken som helst butikk, helt automatisk! Appen er utviklet i samarbeid med Norges idrettsforbund.

Det betyr at klubben får litt penger fra veldig mange – jevnt og trutt. Og det beste av alt – du merker det så vidt. Men for oss betyr det all verden for å kunne gi deg og alle våre medlemmer det aller beste tilbudet.

Alle idrettslag i hele Norge kommer til å ta i bruk denne appen, men vi i SK Gjøvik-Lyn er av de aller første. Så nå er det opp til oss å få flest mulig medlemmer, deres venner, slekt og bekjente til å ta den i bruk.

Du finner klubben vår enkelt i appen ved å søke opp «SK Gjøvik-Lyn» og vi har opprettet ulike formål du kan velge å støtte:

  • Generell støtte
  • Jentefotball
  • Støtte til PostNord-Liga laget
  • Alle skal med!

Du bestemmer hvor mange kroner – f.eks. 2, 5 eller 10 – du vil gi, hver gang du betaler noe. Du kan selvsagt endre beløp eller sette støtten på pause når som helst.

Les mer om appen og konseptet her: https://stotte.no

Last ned appen her:

På forhånd TUSEN TAKK, det betyr enormt mye for både klubbens fremtid og alle barn og unge vi til daglig aktiviserer!

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon