DOMMERE

Klubbdommere er dommere som kan dømme treer-, femmer- og syverkamper for vår yngre lag. For alle femmer- og syverkamper skal vi benytte vår egne, yngre dommere.

Hva gjør du hvis du ikke kan dømme?

Hvis du ser på oppsettet at det er en dag du vet ikke passer, er du som dommer ansvarlig for å få tak i en erstatter selv. Bytt med en lagkamerat eller venninne eller finn noen på dommerlista som kan ta kampen.

Det er veldig viktig du som dommer gir beskjed i god tid til lagleder, slik at lagleder også har kontroll på hvem som skal dømme kampen.

Å dømme kamp er gyldig fravær fra trening, men selvfølgelig skal du få spille din egen kamp om kamp og dommeroppdrag kolliderer med hverandre.

Før kampen starter

Du som dommer skal møte minst 20 minutter før kampen starter.

Ta kontakt med både hjemmelagets og bortelagets trener. Hils på dem og fortell at det er du som skal dømme kampen.

Husk å lese igjennom regler i dommerboka dere har fått. Det viktigste dere skal gjøre er å veilede spillerne. Ikke let etter feil, men hjelp dem!

Dommerregning

Alle som dømmer kamper får betalt 100 kroner per kamp dersom dere leverer dommerregning til klubben.

Før hver kamp skal du fylle ut dommerskjemaet. Etter kampen må du få underskrift av hjemmelagets trener.

Du kan benytte samme dommerskjema til flere kamper.

Når du ønsker å få betaling for dine kamper må dere huske på å fylle ut ditt navn og kontonummer på dommerskjema. Husk å skrive tydelig.

Dommerskjema finner du her: Dommerskjema.pdf

Spørsmål?

Har dere spørsmål eller noe dere lurer på i forbindelse med kamper dere skal dømme eller ønsker å prate med en av oss i styret må dere ta kontakt med oss.

Vi ønsker dere lykke til!

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon