NYHETER

Tett på

Tett på: Tone Haugom

Hun liker orden, engasjement og har tro på eierskap. Dette høres ut som flotte egenskaper for et nytt styremedlem.

Les mer »
Sponsor

Totens Sparebank inn som ny Generalsponsor!

Styreleder i SK Gjøvik-Lyn Geir Langedrag og banksjef i Totens Sparebank Odd Fjellby er begge stolte av å presentere en avtale som går ut 2024 sesongen og ser frem til et spennende samarbeid som er viktig for begge parter.

Les mer »
Klubben

Forlengelse av fjorårets premie

I fjor hadde vi en konkurranse der vi trakk ut 2 seter på tribunen til en heldig vinner. Disse var det Kenneth Hansen som vant og han delte premien med sin gode venn Marius Mathisen.

Les mer »
Sponsor

Nordbohus Innlandet inn i Partnerpoolen!

Nordbohus Innlandet er ny samarbeidspartner av SK Gjøvik-Lyn. Selskapet ble etablert i 1986 og har i dag avdelinger i Gjøvik, Ringsaker, Hamar, Lillehammer og Vinstra og er en ledende boligleverandør i Innlandet.

Les mer »
Klubben

I dag har klubben vår 120 års jubileum!

Sportsklubben Gjøvik-Lyn er med utgangspunkt i Gjøvik/Lyns historie en av landets eldste fotballklubber. Faktisk noen måneder eldre enn Norges Fotballforbund. I dag 1.februar 2022 fyller vi 120 år!

Les mer »
Sponsor

Gausdal Landhandleri inn som ny samarbeidspartner

Gausdal Landhandleri er ny medlem i vår 1902 partnerklubb som gir de god synlighet og blir en del av vår Partnerpool. Samtidig gir de våre medlemmer og sesongkortholdere gode rabatter hvis de registrerer seg som kunde.

Les mer »
Sponsor

Interiørhuset 4×48 inn som Gullpartner!

Tidligere spiller i SK Gjøvik-Lyn Petter Ramsberg er butikksjef for Interiørhuset og ser frem til å samarbeide med oss. Han ser en stor mulighet i å tilby gode produkter og tjenester ovenfor våre medlemmer og samarbeidspartnere.

Les mer »
SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon