NYHETER

Seniorfotball

100-kampers helter

I dag kunne vi feire at trenerduoen Espen Haug og Chris Coates gjennomførte sin kamp nr 100 for klubben vår.

Les mer »
Seniorfotball

I morgen blir vi historiske!

Det er bare 3 måneder siden vi avsluttet et jubileumsår, 120 år som fotballklubb er det ikke mange som kan slå i bordet med.

Les mer »
Mer enn Fotball

Foreldremøte med svært viktige budskap

Uken før påske ble foreldrene i klubben invitert til et foredrag med TeamUp Helse og klubbens egen Abdi. Formålet med denne kvelden var bevisstgjøring. Dette er et ledd i klubbens satsning på «mer enn fotball».

Les mer »
Klubben

Førstehjelpskveld

Vi fortsetter med et nytt tiltak for å gjøre klubben et trygt sted å være. Det er viktig å være forberedt på det uforutsette og vi kan alle potensielt utgjøre den store forskjellen.

Les mer »
Seniorfotball

Snart sesongstart og vårens beste sparetips!

Tiden går fort til sesongens første seriekamp og heldigvis går den på hjemmebane. Vi tyvstarter til og med hele sesongen. Vår kamp mot Junkeren går nemlig på søndag 9 april, mens de andre kampene går mandag.

Les mer »
Sponsor

«SAMMEN» til frokost

I dag tidlig ble årets første «SAMMEN»-frokost gjennomført. Vi var så heldige å bli invitert til OAs flotte, nye lokaler i Øvre Torvgate. Her fikk mange samarbeidspartnere servert en deilig frokost i et møterom som må være et av byens flotteste. Sol og utsikt over Mjøsa lager en god morgenstund.

Les mer »
SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon