NYHETER

Sponsor

Interiørhuset 4×48 inn som Gullpartner!

Tidligere spiller i SK Gjøvik-Lyn Petter Ramsberg er butikksjef for Interiørhuset og ser frem til å samarbeide med oss. Han ser en stor mulighet i å tilby gode produkter og tjenester ovenfor våre medlemmer og samarbeidspartnere.

Les mer »
Tett på

Tett på: Rafael Veloso

Den lange mannen med den store stemmen står støtt mellom stolpene. Han har reaksjon som en panter og liker svært dårlig når ballen en sjelden gang passerer ham…

Les mer »
Mer enn Fotball

Innsamling av fotballutstyr til fattige i Madagaskar

Svein Roar Coldevin og Marek Mubarik har startet en innsamling med fotballsko, fotballer og treningsutstyr til fattige fotballspillere i klubben FC Viva på Madagaskar. Vi håper flest mulig kommer innom Gjøvik Stadion for sitt bidrag!

Les mer »
Klubben

Vi søker daglig leder!

Dette er nok en drømmejobb for den som er glad i fotball eller brenner for å utvikle et idrettslag i stor fremgang. Vi ønsker en person med fokus på klubbdrift og utvikling av organisasjonen.

Les mer »
Mer enn Fotball

Supporter Danial (13) døde to dager før julaften

Klubben vår fikk en ufattelig trist nyhet rett før jul da vi fikk vite at en av våre mest trofaste supportere døde på sykehuset etter en operasjon. Danial begraves 28.desember og alle våre tanker og støtte går til familien.

Les mer »
SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon