Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Støtt Kronekampen 2022

pin

Kronekampen er en årlig tradisjon, men i år inviterer vi alle som vil til å selge vår nye Pin til 1 krone per tilskuer som kommer denne dagen (den koster maks 500 kroner som er veil. pris i kiosken) til inntekt for klubben.

Kommer det 250 tilskuere, koster vår Pin deg 250 kroner. Kommer 10000 tilskuere, koster vår Pin deg 500 kroner. De som selger for oss blir med i trekning om store premier om vi når målene våre, og det samme gjør de som støtter oss ved å kjøpe klubbens Pin. Klarer vi sammen å selge 6000+ Pins vil enda flere vite hvem klubben vår er, og økonomien blir så god at det gir oss mulighet til å utvikle klubben i både bredde og på topp. Dette er viktig for oss, og viktig for byen vår Gjøvik!

  1. Vil du støtte klubben med 1 krone per tilskuer fyller du ut skjema under med deg selv som selger og klikker «Send», eller skriver ut skjema (link under) og returnerer til stig.kristiansen@gjoviklyn.no eller på kontoret etter 1. august.
  2. Vil du hjelpe klubben (og kanskje vinne gavekort) ved å selge til andre, fyller ut skjema under med kundens navn, telefonnummer og e-post, samt deg seg som selger, og klikker «Send». Du kan også her bruk skjema som du skriver ut og leverer iht. pkt. 1.

Dette betyr at du kan selge fra nå og i hele sommerferien. Helt frem til 27. august når kampen finner sted. Premiestigen er helt fantastisk for både deg som selger og kundene som kjøper vår Pin nå i sommer. Jo flere du selger, jo større er sjansen for at du vinner! Se under.

Får vi over 1000+ kunder trekker vi ut 1 vinner av Verdikort (Visa) til 1 kunde og 1 av dere som selger på kr 5000 fra Totenbanken.

Får vi over 2000+ kunder trekker vi ut 1 vinner av Verdikort (Visa) til 1 kunde og 1 av dere som selger på kr 15000 fra Totenbanken.

Får vi over 4000+ kunder trekker vi ut 2 vinnere av Verdikort (Visa) til 2 kunder og 2 av dere som selger på kr 20000 fra Totenbanken.

Får vi over 6000+ kunder trekker vi ut 3 vinnere av Verdikort (Visa) til en 3 kunder og 3 av dere som selger på kr 30000 fra Totenbanken.

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon