Utdanning / kompetanse

Norsk fotballs enorme aktivitetsomfang skaper behov for svært mange frivillige som bekler ulike funksjoner. Jo bedre kvalifiserte disse er, desto bedre fotballaktivitet vil klubben kunne tilby barn og ungdom, gutter som jenter. Kriteriene for utdanning/kompetanse på nivå 1 i kvalitetsklubbsystemet gir føringer slik at vi kan drive aktivtetet på en forsvarlig måte. Det er viktig at våre trenere har trener 1 kurs, slik at de kan bruke kunnskapen til å ta vare på barn og unge I klubben på en forsvarlig måte. Det blir tilbydt ulike kurs I regi av kretsen.

Styret

Lederkompetanse er et avgjørende for god styring av klubben. NFFs lederutdanningsstige sikrer fotballspesifikk lederkompetanse til håndtering av utfordringer i styrevervet. En kvalitetsklubb har satt utdanning av styret i system. Det tilbys kurs I regi av kretsen som styret deltar på.

Trenere

Trenerkompetanse er ett av NFFs viktigste satsingsområder. Dyktige trenere er avgjørende for kvaliteten på aktivitetene. En kvalitetsklubb har satt utdanning av trenere i system.

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon