-

Oppsummering

Årets første seriekamp mot Hødd, ble en god test for gutta på lørdag. Hødd som er krystallklar favoritt til å rykke opp, og som spilte kvalik i fjor, kom til Gjøvik for å ta 3 poeng. Etter en tøff start i 20-25 i første omgang, kom laget bedre med i kampen. Høye skuldre var noe av årsaken, samt at Hødd kjørte på for full guffe fra start for å score tidlig. Rafael Veloso storspilte, og det samme gjorde Dag Alexander Olsen som midtstopper i denne perioden.

Hødd skapte flere gode muligheter den perioden og hadde 7 cornere i første omgangen. Etter dette kom banespillet til SK Gjøvik-Lyn bedre i gang. Det ble skapt noen gode muligheter og Andreas Østerud var farlig nær godt ut i første omgang. Eirik Åsvestad skapte også en veldig god målsjanse med sitt langskudd. Det var knallhardt og Hødd sin keeper ga retur på det, uten at det ble noe mer ut av den situasjonen.

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget å presse på og skapte flere gode muligheter. Andreas Østerud scorer etter at vi først får et ballbrudd. Martin Heiberg vinner tilbake ballen raskt med en veldig god og viktig takling, som hindrer Hødd i å kontre. Han spiller ut til venstre til Eirik Åsvestad som vrir spillet ut til høyre igjen til Ryan Lee Nelson.

Nelson gjør et meget godt forarbeid, Trygve Løberg kommer på overlap, Nelson drar seg innover i banen og spiller opp Andreas Østerud. Østerud vender raskt og godt, setter ballen kontant i mål. Et flott forarbeidet og godt spill som avsluttes med en herlig scoring av Andreas.

I den situasjonen trykket laget på med både Rocky Lekaj og Ole Thomas Skogli foran målet, i tillegg til at både Fredrik Bjørnerud og Eirik Åsvestad også var godt framme i gode posisjoner.

Hødd gjør to bytter og lykkes godt med det. Etter 84 minutter får de utligningsmålet sitt og sikrer seg ett poeng. For Gjøvik-Lyn spillerne og trenerne, føltes det litt surt der og da å tape 2 poeng.

Når vi ser på kampen i sin helhet, skal vi være godt fornøyde.

Hødd var et meget godt lag, så det er sterkt å ta poeng mot dem. Er ikke mange av dagens Gjøvik-Lyn spillere som har prøvd seg på dette nivået før.

Nå venter noen dager påskeferie, så møtes gutta igjen til trening når alle andre virkelig tar påskeferie. Eidsvoll-Turn borte 2. påskedag er neste match. Vi håper å se mange fra Gjøvik på tribunen da, de er vanskelige på sin hjemmebane.

Gledelig var det også med over 400 tilskuere på tribunen, takk til alle som kom. Det setter vi stor pris på.

Detaljer

Dato Tid Liga Sesong
9. april 2022 13:00 PostNord-ligaen avd. 2 2022

Resultat

KlubbMålResultat
SK Gjøvik-Lyn1Uavgjort
Hødd1Uavgjort

SK Gjøvik-Lyn

1Rafael Veloso Keeper
2Jesper Sydbøge Forsvar
5Trygve Løberg Forsvar
7Rocky Lekaj Angrep
8Ryan Lee Nelson Midtbane
10Dag Alexander Olsen Forsvar
16Fredrik Omdahl Bjørnerud 11 Midtbane
18Andreas Østerud 19 Angrep
20Ole Thomas Skogli 25 Midtbane
29Martin Petterson Heiberg Midtbane
11Arne Ravndal 16 Midtbane
19Tobias Hestad 18 Midtbane
25Bendik Gundersen 20 Forsvar

Bane

Gjøvik stadion
Gjøvik stadion, Oscar Nissens gate, 2821 Gjøvik
SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon