-

Oppsummering

Det ble en treg start på kampen borte mot Eidsvoll. Gutta visste at Eidsvoll er vanskelige på sin hjemmebane. I tillegg forventet alle et hjemmelag som var revansjesugne etter å ha tapt 6-0 borte mot Kjelsås i serieåpningen.

De første 15-20 minuttene var dårlige for Gjøvik-Lyn. Laget hang ikke sammen defensivt og mange personlige feil. Offensivt heller ikke godt nok i denne perioden. Så kommer det seg bedre utover og det legges om litt på formasjonen, som gjør at vi kommer bedre med utover i omgangen.

Tross flere gode sjanser, som det bommes på fra vår side, er det Eidsvoll som scorer to ganger før pause.

Andre omgangen er periodevis bra og etter noen bytter presser Gjøvik-Lyn godt på. 8 cornere i andre omgangen og 4-5 gode målsjanser, sier noe om trykket som ble skapt etter hvilen. Men laget lykkes ikke i å score.

Typisk for slike kamper, er at da får man gjerne en scoring imot, noe som skjedde. På overtid reduserer Jesper Sydbøge med sin scoring.

Det var en veldig skuffet spiller- og trenergruppe som reiste hjem fra Eidsvoll. Når man ikke klarer å score mål på så mange gode sjanser, så taper man… Så brutalt er det på dette nivået her.