LYN AKADEMIET

BLI MED PÅ LYN AKADEMIET

ET AKADEMI FOR ALLE!

Lyn Akademiet er et felles navn for FFO og Fotballakademiet og er åpent for alle jenter og gutter som går i 2. – 7.klasse. FFO er 2-4.klasse mens Akademiet er 5.-7.klasse.

Treningene legges opp for å bedre basisferdigheter, tempo og spilleglede. Vår ambisjon er å ha det mest attraktive akademiet i Innlandet.

PRAKTISK INFO

HVEM: 2.-4. klasse (FFO) og 5.-7.klasse (Akademi)
NÅR: Mandager og onsdager
TID: 13.15 (hentes på skole) – 16.00 (Hentes av foreldre eller går hjem selv etter avtale)
HVOR: Gjøvik Stadion
PRISER: 1 dag kr 750,- eller 2 dager kr 1 150,- pr måned. Betales forskuddsvis og ½ pris i juni og desember.

PÅMELDING

Du melder deg enkelt på gjennom: Spond Club
Lurer du på noe, kan du ta kontakt på: post@gjoviklyn.no.

Fotballfritidsordningen er godkjent av NFF som er ett kvalitetsstempel for både sportslig innhold og organisatoriske forhold for øvrig rundt driften. Dette er et helhetlig tilbud med trening, leksehjelp og et enkelt måltid etter skoletid.

Vi påstår vi har Innlandets dyktigste trenere med blant annet Chris Coates med nesten 10 års erfaring med fotballakademi fra toppklubben Leeds i England. I tillegg stiller dyktige trenere fra vårt A-lag herrer – bl.a. Rocky Lekaj, Ole Thomas Skogli og Ryan Lee Nelson.

TILLEGGSINFO

Lyn Akademiet følger skoleruta og aktivitetene vil i all hovedsak foregå på Gjøvik Stadion. Hovedaktiviteten er fotball, men innslag av andre idretter/aktiviteter for å stimulere til bedre koordinasjon og motorikk.

Den organiserte delen av aktiviteten vil vare i minimum 60 minutter. Det vil hver dag bli servert et næringsrikt måltid på FFO. Alle barn vil bli spurt om de trenger hjelp til lekser etter skolen. Klubben har en egen ansvarlig for barna mens de er inne og spiser eller gjør lekser. Deltakerne blir hentet på skolen ved skoleslutt og fulgt til Gjøvik Stadion.

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon