Velkommen til Thorbjørn Bellon Kristiansen!

Publisert

Torbjørn ble i dag presentert på A-lagets første fellestrening etter en velfortjent sommerferie og spiller for oss ut sesongen

Vi ønsker Torbjørn Bellon Kristiansen (19) velkommen til klubben.

Torbjørn kommer fra HamKam hvor han har spilt siden sesongen 2019. Barne-/ og ungdomsfotballen for øvrig tilbrakte han i Furnes. Torbjørn er en av mange lovende unggutter i HamKam, men erkjenner at steget inn på klubbens A-lag er tøff og derfor søker han nye utfordringer og utvikling hos oss. Thorbjørn var sesongen 2021, for øvrig opprykksesongen til Eliteserien for HamKam, flere ganger en del av lagets spillertropp, men dessverre, debuten på A-laget kom ikke. Torbjørn, fortsatt juniorspiller, har derimot spilt flere kamper i Norsk Tipping-Ligaen og i Nasjonal Liga på forskjellige alderstrinn. I tillegg har han kamper for våre landslag U16 og U17, hhv 3 og 2 kamper.

Vår spillertropp forsterkes nå med en seriøs og treningsvillig forsvarsspiller som har som mål å utvikle seg ytterligere hos oss. Han er imidlertid fullstendig klar over den tøffe utfordringer som venter vårt A-lag, men er topp motivert til selv å bidra mot sikker plass på tabellen.

Bildet viser Torbjørn som ønskes velkommen av Roy Arne Berg.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon