Tung start for G19

Publisert

Brumunddal vant viktig kamp

Klubbens G19 hadde en meget god fjorårssesong som bla endte med at laget kvalifiserte seg for spill i Junior Interkrets. Spill i Interkrets ligger på et høyere nivå enn kretsspill, krever en bred spillerstall, reisebelastningen blir større mm. Med bakgrunn i den situasjonen klubben kom i etter fjorårs sesongen med bla stort frafall av spillere fra vår senior gruppe så klubben dessverre ingen annen utvei enn å si fra seg plassen. Økonomien tillot heller ikke «innkjøp» av nye spillere, følgelig var det mange av våre ambisiøse juniorer som ble en del av vår A-stall sesongen 2024 og en ny kurs for klubbens A-lags satsning var staket ut. Følgelig spiller vårt G19-1 denne sesongen i kretsens elite serie bestående av 11 lag, mens vårt G19-2 spiller i første divisjon.

Seriespillet starte i begynnelsen av mars hvor vi åpnet med seier mot Flisa/Kjellmyra/Vaaler før vi i andre runde gikk på et bortetap mot Valdres. Etter disse to første runder har det dessverre blitt en litt mager poenghøst og etter 7 runder hadde vi spilt oss til 5 poeng. Brumunddal var denne uken på besøk på Plassen, «dalalaget» lå rett foran oss på tabellen med sine 8 poeng og følgelig en viktig kamp for begge lag. Nevner at Brumunddal beseiret oss 4-0 i 1 runde i NM i begynnelsen av april og og det var en revansjelysten «rød gjeng» som entret kunstgresset.

Brumunddal viste seg dessverre i dag også som det beste laget og vant til slutt 4-1 etter å ha ledet 2-0 til pause. Våre gjester var klart best i første omgang og kunne med mer besluttsomhet ledet med mer. Andre omgang ble noe jevnere, Brumunddal gikk opp til 3-0 ca 20 minutter ut i omgangen, men en redusering av Johannes Torp ca 15 minutter før slutt ga håp. Slik gikk det dessverre ikke, Brumunddal punkterte kampen med en scoring helt på tampen og sikret seg 3 viktige poeng.

Tapet medførte at vi fortsatt har en utfordrende tabellplassering når 2 runder av seriespillet gjenstår. Viktigere enn tabellsituasjonen er det imidlertid at vi nå som klubb legger forholdene best mulig til rette for riktig og god utvikling av våre unge gutter med mål for øye om igjen å bygge opp et slagkraftig A-lag

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon