Serielederen måtte slite!

Publisert

Unggutta viste seg frem

Vårt meget unge 4 divisjonsmannskap har dessverre fått en tøff åpning på årets seriespill. Etter 10 spilte runder er fasiten en plass rett over nedrykksstreken med 6 poeng etter 2 seire mot hhv Faaberg og Ottestad. Etter dagens runde gjenstår 2 kamper før en velfortjent ferie, mot Gran og Toten FK kommende uke, mens siste kamp i første halvdel av serien spilles i slutten av juli mot Raufoss 2.

I dagens 10 serierunde var nåværende serieleder Skreia motstander på kunstgresset på Skreia Idrettsplass, med andre ord en forventet vanskelig oppgave. Men, et knepent tap til tross, våre unggutter har all grunn til å være stolte av dagens kamp hvor et meget rutinert hjemmelag nok følte at de ikke fikk poengene «gratis». Skreia eide spillemessig og spesielt de første 20 minuttene, det meste av første omgang, men et lavtliggende Lyn lag, løpssterkt og godt organisert, sørget for at det ble vanskelig for hjemmelaget og skape de store sjansene. Omgangens beste prestasjon hos hjemmelaget kom på en dødball fra Lars Alund som på vakkert vis omsatte et frispark direkte i nettet bak en for øvrig god Even Nordli Eriksen i Lyn målet. Målet fra «stopperen» skulle også vise seg å bli kampens eneste.

Andre omgang endret karakter, Lyn guttene gikk høyere i banen og kampen åpnet seg betraktelig. Lyn guttenes innsatsvilje og løpsstyrke kom til sin rett, men dessverre er vi ennå ikke dyktige nok til å omsette den enorme viljen til å skape de sjansene vi trenger for å gjøre mål. Vi noterte et par mulig-heter for våre gutter, men skal heller ikke glemme at også hjemmelaget var frempå uten å lykkes de siste 45 minuttene.

Bildet viser vår keeper Even Nordli Eriksen sammen med dagens målgjører Lars Alund.

Kampfakta:

Skreia – SK Gjøvik-Lyn 1-0 (1-0 etter 18)

SK Gjøvik-Lyn: Even Nordli Eriksen, Tinius Skattum-Dahl, Erik Slåtten, Abdiquani Abdirashid Abdullahi, Andreas Heggheim Berge, Theodor Dotseth Wirkestad, Mikdad Cedra Kaddour (Oliver Eriksen Hagen fra 82), Oliver Bjørnhart Slåtten, Emil Brovold Strandengen, Oliver Eriksen Hagen (Amir Besic fra 25), Lasse Johannessen Tveten (Jonas Lie Sundberg fra 82).

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon