Oppløftende av Lyn

Publisert

Serielederen måtte slite

Skeid kom til Gjøvik som serieleder og er nok meget godt fornøyd med at alle poengene ble med tilbake til Oslo. SK Gjøvik-Lyn viste seg nemlig en fra langt bedre side enn foregående kamper. En god defensiv trygghet gjorde at gjestene virkelig måte slite, og med litt hell kunne vi fort ha fått med i hvert fall ett poeng etter et par gode sjanser mot slutten.

Skeid åpnet best mot et lavtliggende hjemmelag hvor ballsikre oslo gutter ganske fort skapte et par store muligheter hvor vi slapp med skrekken. Dessverre var vi uheldige allerede etter 8 minutter da en godt slått corner endte med scoring hvor skeid spilleren som slo corneren ble kreditert målet. Mange ante nok nå en gjentakelse av de to foregående rundene, men baklengsmålet preget ikke lyn guttene. De var tro mot sitt opplegg og gjorde det vanskelig for Skeid guttene å skape de store sjansene utover i omgangen. På den andre siden, offensivt maktet vi dessverre ikke å skape mye de første 45 minuttene og Skeid hadde desidert mest ball de første 45 minuttene.

Andre omgang endret seg. Skeid åpnet best, og ved et par anledninger viste Rafael igjen sin klasser. Utover i omgangen maktet/torde vi å presse Skeid høyere i banen og spesielt de siste 20 minuttene fikk Skeid føle på lyn gutter som så muligheten til poeng med bla et meget godt skuddforsøk fra Johan Melvin Helan, et skudd som hadde fortjent bedre. I tillegg hadde vi også en gyllen mulighet på overtid, men ballen strøk til side for mål. Skeid «vant» klart ballinnehavet, men forskjellen mellom topp og bunn kunne fort gitt en overraskelse i dag, og det var nok et lettet Skeid lag som takket sine ca 30 supportere som hadde tatt turen til Gjøvik.

SK Gjøvik-Lyn viste i dag klart fremgang. Det blir nå viktig å opprettholde den defensive tryggheten samtidig som vi makter å forbedre vårt offensive spill slik at scoringene også kommer. Dette blir hovedfokus kommende treningsuke frem mot neste helgs meget viktige oppgjør mot Follo som spilles på naturgress på Ski stadion.

Per Christian Jansen (bildet), ruvet i dag i midtforsvaret, kjørt fram i en spissrolle de siste minuttene og ble helt fortjent kåret til Lyns beste i dag. For dette mottok han et gavekort fra Fauno hvor han nå kan nyte et godt måltid.

Se for øvrig hva Skeid selv skriver på sin hjemmeside: https://skeid.no/nyheter/fortjent-arbeidsseier-pa-gjovik

Kampfakta:

SK Gjøvik-Lyn – Skeid 0-1 (0-1)

Scoringer: 0-1 (8)

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso, Jesper Sydbøge (Andreas Heggheim-Berge fra 72), Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Lasse Johannessen Tveten (Theodor Dotseth Wirkestad fra 82), Tinius Skattum-Dahl (Mikdad Cedra Kaddour fra 82), Asle Ertsgaard Hastadklev, Oliver Valentin Banken Sandberg, Jørgen Ninive Pettersen, Jonas Doblug Rasen, Johan Melvin Helan.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon