Hjemmelaget klart best

Publisert

Tøff start for «nye» Lyn

Etter forrige helgs stygge sifre i Oslo, treneravgang og nytt «blod» i spillertroppen var det med spenning vi så frem mot Stjørdals-Blink på flotte M.U.S. Stadion Sandskogan. Var det nå vi skulle reise oss?

Dessverre åpnet kampen ganske likt forrige helgs. Et meget ballsikkert hjemmelag med imponerende ballbeherskelse i alle ledd spilt Lyn-gutten lave og før det var gått 30 minutter lå vi også nå under med 3-0. Stjørdals-Blink dominerte de første 45 minuttene og vi skaper ikke noe fremover, men heldigvis er det ikke ofte at lag scorer på alle sine sjanser, da kunne det sett verre ut. I tillegg, og som mange ganger tidligere, ros til vår bakerste mann Rafael Veloso, som alltid levere.

Med slike åpninger kan det være lett å falle fullstendig sammen, men all ære til våre gutter. De gir ikke opp, presterer en bedre andre omgang og selv om hjemmelaget også nå har mest ball dominerer de ikke på samme måte til tross for et par, tre meget store sjanser midtveis i omgangen. Vi må imidlertid bli bedre med ball i eget lag, kanskje tørre mer, utvikle vårt eget spill for så å skape sjanser og scoringer. I skrivende stund har vi dessverre scoret færrest i vår avdeling og dette må vi å endre på.

Lørdag debuterte Jonas Dobloug Rasen (bildet) på lån fra HamKam. Han viste «spissteft», men fikk, som de andre en vanskelig oppgave mot et solid Stjørdals-lag. Jonas uttalte selv etter kampen, «dette var en tøff debut, vi møter gode spillere/lag hvor du ikke får noe gratis, men må hele tiden sammen med laget prestere ditt aller, aller beste. Stygge siffer i dag, men vi skal gjøre alt for å rette på dette». Jonas var selvsagt spent på ny spillergruppe, men etter en uke, ingen grunn til engstelse, han trives i klubben og skal gjøre alt han makter for å bidra til bedre resultater.

For øvrig en stor takk til familien Ertsgaard Hastadklev som, på samme måte som i fjor, inviterte oss hjem til seg for fredagstaco. Flere sultne Gjøvik gutter på besøk er ikke bare, bare, men alt gikk supert og etter et par timers hyggelig lag kunne «mette» sjeler forlate en gjestfri familie. Hjertelig takk!

Kampfakta:

Stjørdals-Blink – SK Gjøvik-Lyn 4-0 (1-0)

Scoringer: 1-0 (12), 2-0 (21), 3-0 (28), 4-0 (90)

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso, Cedra Kaddour Mikdad (Lasse Johannesen Tveten fra 57), Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Asle Ertsgaard Hastadklev, Oliver Valentin Banken Sandberg, Jørgen Ninive Pettersen, Mads Delerud Volden, Andrea Heggheim Berge, Jonas Doblug Rasen, Johan Melvin Helan (Oliver Eriksen Hagen fra 57).

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon