Gledelig med ett poeng!

Publisert

Rafael best

Et Lyn-lag med en imponerende laginnsats sørget for at «Folkets kamp» på Ski stadion ikke ble den festen hjemmelaget håpet på. Anført av en igjen meget solid Rafael Veloso ble det en målløs affære på en flott gressbane hvor hjemmelaget hadde ballen desidert mest, men dette til tross, de klarte aldri å overlist vår siste skanse. Lyn guttene fulgte opp den defensive tryggheten fra forrige helgs kamp mot Skeid og for første gang i årets seriespill holdt vi nullen, viktige momenter å ta med seg videre.

Et ballsikkert hjemmelag åpnet klart best, hadde mye ballinnehav, men flere gode inngripener fra Rafael og et oppofrende forsvarsspill hindret scoringer. Vi noterer for øvrig at hjemmelaget ved en anledning ropte på straffespark, men dommeren vinket det hele av.

I andre omgang var Lyn guttene noe mer med, men vi skal være ærlige å si at mange muligheter skapte vi dessverre ikke. Mot slutten av kampen skapte hjemmelaget et konstant press mot Lyn gutter som virkelig kjempet for at i hvert fall ett poeng skulle bli med hjem til Gjøvik og vi noterer at en gang «smalt» ballen i stolpen. Imidlertid, rett før slutt, skapte vi en mulighet til å «rane» med oss alle poengene, men sjansen ble skuslet bort.

Da dommeren etter flere minutters tillegg blåste av for full tid var det fornøyde Lyn gutter som ruslet av gressmatta. Et gledelig og viktig poeng ble med hjem til Gjøvik. Samtlige spillere la for dagen ned en arbeidsmoral det virkelig står respekt av og vi har igjen lagt et godt grunnlag for en ny og god treningsuke inn mot neste helgs hjemmekamp mot Alta.

Kampfakta:

Follo – SK Gjøvik-Lyn 0-0

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso, Jesper Sydbøge (Tinius Skattum-Dahl fra 77), Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Aime Vaillance Nihorimbere, Asle Ertsgaard Hastadklev (Andreas Heggheim Berge fra 63), Oliver Valentin Banken Sandberg (Mikdad Cedra Kaddour fra 46), Jørgen Ninive Pettersen (Theodor Dotseth Wirkestad fra 86), Mads Delerud Volden, Jonas Dobloug Rasen, Johan Melvin Helan (Lasse Johannessen Tveten fra 63).

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon