Det ville seg ikke!

Publisert

Alta tok alle tre

Tidlig kamp til tross, et gledelig antall tilskuere møtte opp i solskinnet for å se et SK Gjøvik-Lyn (4 poeng) kjempe om meget viktige poeng mot Alta (13 poeng). Et Lyn lag som har vist en god defensiv trygghet de siste par kampene, men dessverre skapt litt for lite fremover ønsket i dag å vise seg fra en offensiv bedre side. Og la det være sagt med en gang, innsats og vilje var ikke mangelvare hos Lyn guttene, men dessverre, ferdighetene foran motstandernes mål er fortsatt ikke der vi ønsker.

Første omgang var jevnspilt hvor vi noterte et godt skuddforsøk fra Jonas Dobloug Rasen som ble reddet av en god keeper. I tillegg hadde Johan Melvin Helan en heading som strøk over mål. Imidlertid var det Alta ved Christian Reginiussen som hadde den største sjansen, men hans gode heading fra kort hold ble slått over av Rafael Veloso.

I andre omgang åpnet kampen seg og det ble skapt litt flere situasjoner foran respektive mål. Mads Volden hadde en alle tiders mulighet tidlig i omgangen, men Alta sin målmann gjorde en god jobb og reddet. Alta har målfarlige, raske spisser og etter ca 60 minutter ga Lyn guttene bort bakrom og lynraske Peder Brekke hos Alta utnyttet dette og scoret sikkert. Lyn guttene forsøkte nå å legge mer trykk på Alta, fikk en del dødballer, men bortelaget var sterkest i eget felt og ryddet forholdsvis enkelt opp. Et mer offensivt hjemmelag ga også mer rom for Alta og de skapte et par gode muligheter mot slutten med bla skudd i tverrligger.

SK Gjøvik-Lyn gjorde iherdige forsøk, men de helhvite fra Alta red av og kunne juble for 3 meget viktig poeng. Tabellen til fotballferien sier sitt tydelige språk. Vi ligger etter 12 runder med våre 4 poeng hele 12 poeng etter tre lag (Follo, Alta og Ull/Kisa) som ligger over nedrykksstreken. 14 serierunder gjenstår og vi står foran en formidabel sommerjobb og en god høstsesong for å spille oss til nødvendige poeng. Tøft vil det bli, men mulighetene ligger der.

Bildet viser vår Jonas Dobloug Rasen og målscorer for Alta Peder Brekke. Jonas ble i dag kåret til Lyns beste og mottar for dette et gavekort fra Fauno Pizza. Vi gratulerer!

Tabellen kan du lese her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=192900

Kampfakta:

SK Gjøvik-Lyn – Alta 0-1 (0—0)

Scoring : Pedrer Brekke (63 min).

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso – Jesper Sydbøge, Alexander Remy Bjørnhaug (Theodor Dotseth Wirkestad fra 81), Mads Volden (Andreas Heggheim Berge fra 81) – Asle Ertzgaard Hastadklev, Jørgen Ninive Pettersen, Oliver Banken Sandberg, Hynor Gashnjani (Aime Vaillance Nihhorimbere fra 1) – Martin Dencker Opsahl (Per Krisitian Jansen fra 1), Johan Melvin Helan (Lasse Johannessen Tveten fra 69), Jonas Dobloug Rasen

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon