Vålerenga 2 søndag ettermiddag

Publisert

Meget viktig for to lag i poengnød

Søndag ettermiddag er det Vålerenga 2 som står på motsatt banehalvdel til et oppgjør vi dessverre må betegne som et «bunnoppgjør». VIF 2 har på samme måte som våre gutter heller ikke spilt seg til poeng på de første fire rundene og kom senest fra et 0-6 nederlag for Strindheim. Verdt å merke seg her var at denne kampen ble spilt samme dag som klubbens A-lag spilte OBOS runde som kan ha hatt påvirkning på andrelagets spillertropp.

Hvilke spillere møter vi søndag? Det er ikke til å legge skjul på at «toppklubbene» varierer med sine spillertropper innenfor gjeldende regelverk bla hensyntatt kamper for klubbens A-lag mm. Men uansett, vi møter gode spillere, i hovedsak fra Vålerengas Junior Elite som består av spillere som har store ambisjoner om spill på klubbens A-lag og følgelig ønsker å vise seg frem.

Leser vi Strategiplan for Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Fotball AS 2022-2025 går det tydelig frem at Vålerenga skal være blant de aller fremste klubbene i Norge for å utvikle spillere til det øverste nivået i Europa. Utviklingsavdelingen i Vålerenga skal utvikle minimum tre spillere gode nok til klubbens A-stall hvert år og ytterligere verdt å merke seg er at Vålerenga skal være i Post Nord (2.div) med VIF 2 og ta minimum 30 poeng hvert år. Sesongen 2022 og 2023 sikret VIF 2 seg plassen i Post Nord med henholdsvis plass nr 11 og 10 og en poengfangst på hhv 31 og 29. Vi møtte VIF 2 sesongen 2022 hvor vi gikk på et klart tap (5-1) borte, men vi revansjerte oss og vant 3-0 hjemme.

Hva så med våre gutter? Vi har to knepne 1-0 tap hjemme, dessverre bare gjort et mål på de fire første kampene, men viste positive ting mot Eidsvold TF sist helg. Selv om det fortsatt er mange poeng å kjempe om, må/bør vi ta tre poeng søndag for ikke å komme i en enda vanskeligere situasjon. Så derfor, viktig at vi som er glad i klubben kommer på kamp og støtter våre gutter sondag ettermiddag. Vi ønsker våre gutter lykke til, håper på «Klanen», men kan ikke love noe,

Bildet henter fra Vålerengas FB side.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon