Tungt i nord!

Publisert

«Sprakk» siste 10 minutter
Vi visste det ville bli vanskelig mot en av avdelingsfavorittene på TUIL Arena og da hjemmelaget scoret allerede etter 4 minutter ble det ikke enklere. Hjemmelaget var meget ballsikre, hadde ballen mest i første omgang og skapte flere muligheter, men med godt forsvarsarbeid hos Lyn-guttene ble det med den ene scoringen i første omgang. Vi skapte ikke mye fremover, men Lasse Johannessen Tveten hadde midtveis i omgangen en stor mulighet, men dessverre lykkes han ikke med avslutningen. En scoring av Lasse her kunne kanskje endret noe? Lasse måtte for øvrig ut etter en hodeskade litt ut i andre omgang, men til alt hell, alt er bra med Lasse. Takk til hjemmelagets fysioterapeut og personer fra legevakta som sjekket Lasse på best mulig måte.

Andre omgang åpnet med et par gode sjanser for Lyn-guttene, men da Alexander Remy Bjørnhaug etter 67 minutter fikk sitt andre gulekort (tvilsomt?) og måtte forlate banen ble oppgaven ikke enklere for de for dagen helhvite. Hjemmelaget kontrollerte nå det meste og fikk lønn med tre baller bak Rafael de siste 10 minutter av kampen.

Vi glemmer tapet, lærer av det og ser fremover mot neste serierunde hjemme på Plassen. Da tar vi imot Ullensaker-Kisa som heller ikke har fått den serieåpningen forventet av dem.

«Bildet viser våre Rafael Veloso og Johan Filip Karlsson, selvsagt ikke fornøyd med dagen»

Kampfakta:

Tromsdalen – SK Gjøvik-Lyn 4-0 (1-0)

Scoringer: 1-0 (4), 2-0 (84), 3-0 (88), 4-0 (90)

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Henriques Vasquez Veloso, Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Johan Filip Karlsson, Mikdad Cedra Kaddour, Asle Ertsgaard Hastadklev (Andreas Heggheim Berge fra 67), Oliver Valentin Banken Sandberg, Lasse Johannessen Tveten (Tinius Skattum-Dahl fra 52), Mads Delerud Volden, Aime Vaillance Nihorimbere, Martin Dencker Opsahl (Johan Melvin Helan fra 67).

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon