Nitrist i Oslo

Publisert

Grorud ga oss en fotball-leksjon

Det ble en helsvart dag for dagens helhvite lyn-gutter. Grorud derimot skrev historie, aldri har klubben noen gang vunnet med så store siffer og vi tror heller ikke at Lyn noen gang har tapt så mye. Følgelig var stemningen vidt forskjellig for de to lag som gikk av Grorud kunstgress etter 90 spilte minutter.

Hvordan kunne det gå så galt? All ære til hjemmelaget, de har masse gode spillere, men åtte mål bedre? Nå må Lyn-guttene/klubben gå i seg selv, evaluere og i fellesskap erkjenne at slik det fungerte i dag (og til viss grad også i tidligere kamper) kan ikke fortsette. Samtlige Lyn-gutter var fullstendig klar over at dagens prestasjon var til «stryk», humøret selvsagt på lavmål, men fullstendig klar over at kun fellesskapet kan løfte oss ut av utfordringene vi har med ikke å vinne fotballkamper.

Kort oppsummering om dagens kamp. Bevist eller ikke vi lar vår motstander dominere fullstendig i starten og vi var knapt nok inne på Groruds halvdel med ball de første 25 minuttene. Slike åpninger vil dessverre som oftest ende med mål imot, og selv om Rafael Veloso gjør flere gode redninger holder det ikke, målene «renner» etter hvert inn. Grorud dominerte også andre omgang, men med en naturlig utladning hos hjemmelaget «puttet» de kun to de siste 45 minuttene.

Bildet viser Emil Brovold Strandengen (19) som vi gratulerer med sin debut på vårt førstelag. Emil er Biri-gutt og hadde blant annet følgende kommentar etter dagens fadese «hjem til Gjøvik for å trene mer». Selvsagt ikke svar på alle utfordringer, men en meget god start.

Her kan du lese OAs oppsummering av lokalfotballen bla om dagens Lyn-kamp: https://www.oa.no/her-kan-du-lese-alt-om-lokalfotballen/f/5-35-1411352?p=lc-7724685-17235-opplandarbeiderblad

Kampfakta:

Grorud – SK Gjøvik-Lyn 8-0 (6-0)

Scoringer: 1-0 (11), 2-0 (18), 3-0 (22), 4-0 (23), 5-0 (34), 6-0 (42), 7-0 (47), 8-0 (90)

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso, Cedra Kaddour Mikdad, Aime Vaillance Nihorimbere, Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug (Theodor Dotseth Wirkestad fra 67), Asle Ertsgaard Hastadklev, Oliver Valentin Banken Sandberg, Oliver Eriksen Hagen (Tinius Skattum-Dahl fra 46), Lasse Johannessen Tveten (Jørgen Ninive Pettersen fra 46), Johan Melvin Helan (Emil Brovold Strandengen fra 83), Martin Dencker Opsahl (Andreas Heggheim Berge fra 46).

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon