M.U.S Stadion Sandskogan neste

Publisert

Hva nå?

En revansjelysten Lyn gjeng setter seg fredag på bussen for tur til Stjørdal kommune hvor Stjørdals-Blink lørdag venter på M.U.S Stadion Sandskogan. Spennende å se hvordan spillerne responderer etter kalddusjen i Oslo sist lørdag og endring i trenerapparatet. Treningsuken har vært bra, krydret med sosiale tiltak slik av vi står best mulig forberedt til kamp om «livsviktige poeng». En revansjelysten spillergruppe er i hvert fall innstilt på å gi alt lørdag formiddag.

Stjørdals-Blink kommer fra en sterk borteseier mot Eidsvold TF (3-0) og blir en vanskelig «nøtt» å knekke. Hjemmelaget har så langt sanket 14 poeng hvor vi imidlertid legger merke til at laget så langt har vært best på bortebane hvor 9 av poengene er tatt, mens det kun er blitt en seier på 4 forsøk hjemme. I årets NM spill ble det seier i 1 runde hvor Trygg/Lade ble slått (seier 3-2), mens laget måtte se seg slått av «rival» Levanger i andre runde (tap 1-0).

Stjørdals-Blink rykket opp fra Post Nord-Ligaen i 2019 og spilte i OBOS-Ligaen i 3 sesonger før de i 2022 dessverre rykket ned. Vi møtte Stjørdals-Blink forrige sesong med et uavgjort 0-0 hjemme og tap 1-0 borte, en sesong hvor Stjørdals laget endte på en syvende plass med 38 poeng.

Stjørdals-Blink har dessverre også hatt utfordringer med økonomi, men takket være mye godt arbeid av hele klubben og bistand fra en/noen ekte Stjørdalinger er laget kommet gjennom sine økonomiske utfordringer og trygt plassert i Grønn sone. Ved siden av en god økonomisk jobb har klubben sakte og sikkert igjen bygd opp et slagkraftig og godt fotball-lag, selvsagt med ønske om etter hvert igjen kjempe om opprykk.

M.U.S Stadion Sandskogan ble bygd og åpnet i 2020 med en tilskuerkapasitet på ca 2000 hvorav 960 er sitteplasser. Stadion er topp moderne med sine to flotte tribuneanlegg hvor det bla er losjer for utleie til små og store arrangement.

Bildet er hentet fra Stjørdals-Blink private FB-gruppe «Bakrommet Blink»

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon