Lyn forsterker

Publisert

Unggutt på lån fra HamKam

Jonas Dobloug Rasen (19) kommer på utlån til SK Gjøvik-Lyn fra HamKam Fotball. Jonas er en ekte HamKam gutt, har gått alle gradene i Hamar klubben og fikk proffkontrakt med klubben før sesongen 2023. Sin debut i eliteserien fikk han med innhopp mot Molde i desember 2023 og som han selv sa etter debuten «- Ja, jeg har vært på Briskeby så mange ganger og sett på a-laget. Det og få komme inn på selv er som jeg sa i stad – en helt ubeskrivelig følelse for meg, og det betyr veldig mye».

Jonas er i HamKams A-stall denne sesongen hvor han er oppført som midtbanespiller, men kan også bekle en spiss rolle som han nok er påtenkt i SK Gjøvik-Lyn. Jonas er fullstendig klar over hva som kreves for å spille i eliteserien for HamKam hvor konkurransen om spilletid er knallhard. Derfor ser han (og HamKam) en klar fordel med utlån, spill i 2 divisjon for der gjennom ytterligere å utvikle seg som fotballspiller. Jonas har vært i HamKams spillertropp de aller fleste kampene så langt i år, men dessverre uten innhopp. Nevnes at han spilte de to første NM rundene for HamKam, mot hhv Ridabu og Elverum. Derimot har han gjort seg sterkt bemerket på klubbens lag i Norsk Tipping-Ligaen avd. 6 hvor han etter 8 serierunder står bokført med 7 scoringer.

Vi ønsker en spennende unggutt velkommen og er sikker på at han vil være med å bidra til vårt hovedmål, klatre til sikker plass på tabellen. Klubbene jobber med å få Jonas spilleklar til lørdagens kamp mot StjørdalsBlink.

Bildet, Jonas Dobloug Rasen (til høyre) ønskes velkommen at Oliver Valentin Banken Sandberg.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon