Kollaps av Lyn

Publisert

Kisa ville mest og vant fortjent

Den viktige «6-poengs» kampen mot Ullensaker/Kisa ble dessverre en tung dag for Lyn guttene. Et meget ballsikkert Kisa virket å ville mest og kunne reise hjem med tre meget viktige poeng. Etter en jevnspilt åpning tok etter hvert bortelaget mer og mer over, skapte et par gode sjanser og fikk sin fortjente scoring etter fin angrepsfotball. Lyn guttene maktet ikke å endre kampbildet og Kisa kunne helt fortjent gå til pause med en knapp ledelse.

Lyn guttene hadde nok hatt en alvorsprat i pausen og andre omgang åpnet lovende for et jagene Lyn lag. Lønn fikk de da Johan Melvin Helan var sterkest i lufta og headet i mål etter corner. Lyn guttene skapte rett etter et par gode muligheter, men dessverre uten tellende resultater. I stedet var det Kisa som kom tilbake og tok ledelsen på et fantastisk langskudd uten mulighet for Lyns bestemann Rafael Veloso. Få minutter senere avgjorde i realiteten Kisa kampen med ytterligere en scoring og kontrollerte nå kampen fullstendig og ydmyket Lyn guttene med ytterligere en scoring i kampens siste minutt. Hva som skjedde med Lyn guttene etter en fin åpning på omgangen, utligning og alle tiders mulighet til å skaffe seg tre poeng er det bare de selv som kan finne ut av før neste serierunde.

SK Gjøvik-Lyn står nå foran to «tøffe» bortekamper, mot hhv Grorud og Stjørdals/Blink, og vi trenger snarest å komme på et «vinnerspor» for å henge med i en tøff avdeling.

Bildet viser Rafael Veloso, dagens Lyn gutt, som mottok et velfortjent gavekort fra Fauno Cafe Vinbar Pizzeria. Sammen med Rafael 2 av våre unge jentespillere som i dag var ballhentere.

Se hva OA skriver om kampen: www.oa.no/nok-en-skrell-pa-hjemmebane-foler-fortsatt-han-er-rett-mann/s/5-35-1937001

Kampfakta:

SK Gjøvik-Lyn – Ullensaker/Kisa 1-4 (0-1)

Scoringer: 0-1 (35), 1-1 (50) Johan Melvin Helan, 1-2 (59), 1-3 (67), 1-4 (90)

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso – Jesper Sydbøge, Per Kristian Jansen, Johan Filip Karlsson (Tinius Skattum-Dahl fra 20), Mikdad Kaddour – Asle Ertsgaard Hastadklev (Oliver Valentin Banken Sandberg fra 69), Lasse Johannessen Tveten (Jørgen Ninive Pettersen fra 69), Andreas Heggheim Berge (Oliver Eriksen Hagen fra 69), Martin Denkcer Opsahl, Aime Vaillance Nihorimbere (Theodor Dotseth Wirkestad fra 78) – Johan Melvin Helan

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon