Jentedag

Publisert

For 3. året på rad arrangerte jenteutvalget i klubben jentedag for alle klubbens jenter, og andre jenter som ville være med for å prøve fotball.

I strålende solskinn møtte 70 jenter fra årgangen 2019-2012 opp for en full dag med aktiviteter. Spillere fra klubbens jenteungdomslag stilte som faddere og engasjerte foreldre, trenere og spillere fra A-laget bemannet de forskjellige postene rundt om på store kunstgress.

Dagen startet med morsom oppvarming med Annette fra Friskis&Svettis. Her ble alle engasjert i lette dansetrinn til fengende musikk, også de eldste gutta måtte bli med på litt tøy og bøy. Etter oppvarmingen ble jentene delt inn i grupper etter årskull og rullerte på poster. Her ble det skuddtrening, dribleløyper, kamper og en egen stasjon med de populære boblefotballene. Det var egen Chill Lounge med fruktservering sponset av Kiwi, og to blide ansatte fra Egon stilte opp med lykkehjul, tegnekonkurranse og masse fine premier.

Midt på dagen ble det servert taco og saft i kafeen, før programmet fortsatte. Det var en varm dag, og rett før slutt var vi så heldige at Stian Skjerpen satte på vanningsanlegget på Hovedbanen og alle som ville kunne få avkjølt seg litt her.

Før dagen ble avsluttet ble det delt ut lagspremier. Bowling1 og Pizzabakeren har vært samarbeidspartner og sponsor av jentedagen alle disse årene, og har bidratt til å skape en sosial samling for jentene utenfor fotballbanen. Dette setter vi stor pris på.

Helt til slutt fikk alle is før de gikk fornøyde hjem. Vi takker for oppmøte, og håper vi ser alle, og kanskje enda flere igjen neste år.

  

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon