Høy og god lagmoral ga seier!

Publisert

Imponerende avslutning!

Endelig kom det vi har ventet på. Lyn-guttene viste ytterligere fremgang og krydret med en solid laginnsats ble tre meget viktige poeng sikret mot tabellnabo VIF 2. Mange av de ca 400 fremmøtte så nok tre poeng glippe da VIF 2 utlignet få minutter før kampslutt, men Lyn-guttene viste imponerende moral og avgjorde med to sene scoringer.

Det var imidlertid VIF 2 som åpent klart best i ettermiddagssolen på Plassen. Men, det er lov å ha god keeper og Rafael Veloso som er en av disse, sørget for at VIF 2 ikke fikk scoring på sine store sjanser. Lyn guttene spilte seg etter hvert mer og mer inn i kampen og bortelagets keeper måtte også ved et par anledninger vise sin klasse, spesielt med en benparade etter avslutning fra Lasse Johannessen Tveten. Takket være bla to gode keepere ebbet de første 45 minuttene ut uten scoringer.

Andre omgang startet på best mulig vis for Lyn-guttene, et godt slått innlegg fra Mikdad Cedra Kaddour ble omsatt i scoring av Johan Filip Karlsson og årets første «lynmål» på Plassen var en realitet. Etter dette styrte Lyn-guttene det meste, men uten at de store sjansene ble skapt. Så skjedde det, få minutter før full tid utlignet Taha Usman hos VIF 2 med en scoring utagbart for Rafael. De fleste av de fremmøtte så vel nå at seieren skulle glippe, men Lyn-guttene ga ikke opp. Alexander Remy Bjørnhaug, som for øvrig spilte en god kamp i midtforsvaret, viste luftstyrke også i andre enden av banen, da han etter corner header oss opp i ny ledelse og da Johan Melvin Helan på overtid viser sine styrke og ferdigheter avgjør kampen med en sterk enkeltmannsprestasjon slippes jubelen løs.

Vi gleder oss enormt over årets første seier, tar med oss denne inn i en ny treningsuke hvor vi skal forberede oss til en tøff bortekamp mot Tromsdalen neste lørdag.

Bildet viser våre tre målgjørere, Johan Melvin Helan (fra venstre), Alexander Remy Bjørnhaug, Johan Filip Karlsson, for øvrig kåret til dagens beste og velfortjent gavekort fra Fauno Café Vinbar Pizzeria. Vi valgte å ta med vår bakerste viktigste skanse også på  bildet, heia Rafa!

Kampfakta:

SK Gjøvik-Lyn – VIF 2  3-1 (0–0)

Scoringer: 1-0 Johan Filip Karlsson (48), 1-1 Taha Usman (83), 2-1 Alexander Remy Bjørnhaug (86), 3-1 Johan Melvin Helan (90+).

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Henriques Vasquez Veloso, Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Johan Filip Karlsson, Mikdad Cedra Kaddour (Tinius Skattum-Dahl fra 61), Asle Ertsgaard Hastadklev, Oliver Valentin Banken Sandberg, Lasse Johannessen Tveten (Andreas Heggheim Berge fra 71), Mads Delerud Volden (Johan Melvin Helan fra 61), Aime Vaillance Nihorimbere, Martin Dencker Opsahl.

Se hva OA skriver om kampen:

https://www.oa.no/eventyrlige-sekunder-for-alexander-beste-folelsen-i-verden/s/5-35-1929214

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon