Strindheim TF med kampens eneste mål

Publisert

Spillemessig fremgang, men sliter med å skape sjanser

Det unge «nye» Lynlaget viste spillemessig fremgang, men nyopprykkede Strindheim TF viste effektivitet. Kampens eneste mål kom på en heading etter corner litt ut i andre omgang og forverret ytterligere lagets sesongstart. Lynguttene viste seg fra en bedre side enn i tidligere runder, men dessverre skapes det ennå for få målsjanser og da bikker ofte jevnspilte kamper til motstanderens fordel. Dette skjedde dessverre også i dag, vi er ennå ikke dyktige nok i de avgjørende situasjoner og må bare håpe dette bedrer seg. En av de få «rutinerte» spillerne på banen i dag, Per Kristian Jansen, sier mer om dette i referatet fra OA.

Tabellen pr dd er ikke lystig lesning, men allerede fk lørdag kan vi endre på dette da vi skal møte Eidsvold TF på Myhrer stadion. En ny god treningsuke vil forhåpentligvis legge grunnlaget for en god opplevelse på Myhrer.

Aime Vailalance Nihorimbere (bildet)ble av dagens jury kåret til  Lyns beste og mottok for dette et velfortjent gavekort fra Fauno Pizzeria.

Kampfakta:

SK Gjøvik-Lyn – Strindheim TF 0-1 (0–0)

Scoringer: 0-1 (53 min.).

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Henriques Vasquez Veloso, Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Johan Filip Karlsson, Mohammed Mehdi Rasoli, Asle Ertsgaard Hastadklev, Oliver Valentin Banken Sandberg (Oliver Eriksen Hagen fra 79 min.), Lasse Johannessen Tveten (Martin Dencker Opsahl fra 73 min.), Mads Delerud Volden, Aime Vailalance Nihorimbere, Johan Melvin Helan.

Se hva OA skriver om kampen:

https://www.oa.no/nytt-tap-for-gjovik-lyn-tross-spillemessig-opptur/s/5-35-1922019

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon