SK Gjøvik-Lyn bygger for framtiden

Publisert

Klubben har med satsingen på unge spillere blitt en magnet

Mikkel Solum har meldt overgang fra Kongsvinger Toppfotball, Ayuub Abdiqadir har meldt overgang fra Lillehammer Fotballklubb. Sportsklubben Gjøvik-Lyn signerer for framtiden med å vise at det gis muligheter for unge spillere. Mikkel rett inn på G19-1 og 4. divisjon der han i helga scoret et viktig mål i seieren mot Fåberg, første serierunde fjerde divisjon. Ayuub fra Lillehammer, signert igår, første trening i dag, kamp på torsdag mot Brumunddal, spiller da midtbane for et satsingslag G19 NM 2024. Ikke bli overrasket om han spiller 4. divisjon mot Flisa på søndag! Merk dere navnene!

Gjøvik blir valget for de unge. 

Det å gi de unge spillerne muligheter også i toppfotballen via PostNord, legges merke til av spillere i «naboklubber» som vil opp og fram. Vi sier bare; Velkommen

 

Mikkel Solum
Ayuub Abdiqadir

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon