Sjansene var der, men må settes

Publisert

Eidsvold TF spillemessig best, men mulighetene lå der

Et ballsikkert Eidsvold TF var best i banespillet og dominerte mesteparten av første omgang. Men bakerst hos oss sto Rafael Veloso som vanlig meget godt, holdt oss inne i kampen med flere gode redninger og sørget for «poengdeling» til pause. Defensivt gjør vi som lag en god prestasjon, men mangler fortsatt noe forløsende fremover i banen. Vi skal imidlertid ikke glemme Martin Dencker Opsahl sin store mulighet før 10 minutter var spilt, men skuddet ble godt reddet av hjemmelagets målvakt.

Andre omgang åpnet med en stor mulighet til hjemmelaget, men vi slapp med skrekken. Rett etter var Martin Dencker Opsahl igjen på farten, men hans gode avslutning endte med stolpetreff – hvordan ville hjemmelaget respondert hvis Lyn guttene her hadde tatt ledelsen? Rett etter vartet imidlertid Eidsvold TF opp med et mønsterangrep som endte med scoring utagbart for Rafael. Lyn guttene gikk etter dette høyere i banen og var nær på ved et godt skudd fra Oliver Eriksen Hagen men igjen godt reddet av hjemmelagets målvakt. På overtid ble kampen definitivt avgjort da en av «Turns» beste helt på egenhånd satte ballen bak vår bestemann Rafael Veloso.

Bildet viser Rafael Veloso sammen med fra venstre Oliver Eriksen Hagen, Oliver Valentin Banken Sandberg og Martin Dencker Opsahl.

Kampfakta:

Eidsvold TF – SK Gjøvik-Lyn 2-0 (0–0)

Scoringer: 1-0 (62 min.), 2-0 (90 + min.)

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Henriques Vasquez Veloso, Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Johan Filip Karlsson, Mohammed Mehdi Rasoli (Tinius Skattum-Dahl fra 46.), Aime Vaillance Nihorimbere, Asle Ertsgaard Hastadklev, Oliver Valentin Banken Sandberg, Mads Delerud Volden (Lasse Johannessen Tveten fra 74.), Martin Dencker Opsahl, Johan Melvin Helan (Oliver Eriksen Hagen fra 74.)

Se hva OA skriver om kampen:

https://www.oa.no/sjefen-etter-nok-en-mallos-kamp-a-gi-unge-spillere-en-mulighet-veier-opp-for-resultatene/s/5-35-1925075

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon