Sesongkort 2024

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille sesongkort som gjelder alle seriekamper for seniorlagene våre. Nytt for året er at sesongkortholdere i tillegg til fri inngang på PostNord kamper også har fri inngang på 4. divisjonskamper på Gjøvik Stadion. (100,- uten sesongkort)

Du kan også bestille sesongkort med eget tribunesete inklusiv bevertning på PostNord kamper i pausen.

Sesongkort 2024

Salget av sesongkort for 2024 er kommet godt igang.

Dette kan bestilles ved mail til post@gjoviklyn.no eller ved sms «sesongkort» til 970 44 100.

Kr 900,- for sesongkort som gjelder alle seriekamper for seniorlagene våre. Nytt for året er at sesongkortholdere i tillegg til fri inngang på PostNord kamper også har fri inngang på 4. divisjonskamper på Gjøvik Stadion.

Kr 1800,- for sesongkort med eget tribunesete inklusiv bevertning på PostNord kamper i pausen.

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon