PK årets første målgjører

Publisert

Kjelsås dominerte første, bedring for Lyn-guttene i andre

Litt over 500 tilskuere fikk se et Kjelsås som dominerte de første 45 minuttene på «Oslos tak» og ledet helt fortjent til pause. Kampen endret karakter i andre omgang da Lyn guttene fikk løftet laget høyere i banen og gjorde omgangens eneste mål på en heading av Per Kristian Jansen, PK hadde også en stor mulighet til, men denne gangen strøk headingen utenfor.

Første omgangen glemmer vi og tar med oss en bedre opplevelse fra de siste 45 minuttene. Lyn guttene benyttet pausen godt og hadde tydeligvis bestemt seg for å utfordre hjemmelaget med høyere press samt at ballen skulle holdes mer i laget. Et mer aggressivt Lyn lag sørget for en mer jevnspilt andre omgang, men hvor ingen av lagene maktet å skape de store sjansene.

Vi tar med oss en positiv andre omgang og ser frem til neste helgs kamp hjemme mot Strindheim hvor målet må være å holde tett bakover samt skape mer fremover og dermed håpe på scoringer.

Bildet: Målscorer Per Kristian Jansen

Kampfakta:

Kjelsås IL – Gjøvik-Lyn 3-1 (3–0)

Scoringer: 1–0 (31 min), 2–0 (32 min), 3–0 (38 min), 3-1 (74 min) Per Kristian Jansen

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso – Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug, Aime Vaillance Nihorimbere, Mikdad Cedra Kaddour (Mohammad Mehdi Rasoli fra 45), Tinius Skattum-Dahl (Johan Filip Karlsson fra 56), Oliver Valentin Banken Sandberg, Mads Delerud Volden, Oliver Eriksen Hagen (Lasse Johannessen Tveten fra 69), Johan Melvin Helan, Martin Dencker Opsahl (Andreas Heggheim Berge 86)

Se hva OA skriver om kampen:

https://www.oa.no/kamil-hyllet-rafa-uten-ham-hadde-det-vart-stygt/s/5-35-1919293

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon