Kampen på Oslos tak søndag

Publisert

Siste sesong gjorde Kjelsås seg bemerket med å spille seg helt frem til semifinalen i cupen hvor Molde ble for sterke og tok finaleplassen

Kjelsås IL under ledelse av valdresingen Eivind Kampen er vår neste utfordring i Post Nord – Ligaen, en «tøff nøtt» å knekke på Grefsen stadion.  Kjelsås åpnet seriespillet med uavgjort 2-2 borte mot Alta hvor hjemmelaget gjorde to mål i kampens siste par minutter. I cupens 1 runde sikret Kjelsås seg avansement etter 1-0 seier over Nordstrand hvor kampens eneste mål var selvmål.

Kjelsås IL ledes av hovedtrener Eivind Kampen, en oppgave han har hatt siden 2012 da han som 29-åring fikk tilbud om trenerjobben for laget på «Oslos tak» etter et par år som assistenttrener for klubben.  Eivind, startet sin karriere på Fagernes, flyttet som 16 åring til Bærum, startet på NTG hvor han bla ble Norgesmester i juniorklassen med Lyn Oslo. Senere spilte han bla for Raufoss og Oslo Øst helt til en skade i 2009 satte en stopper for hans fotballkarriere ute på banen. Da ble det trenerkarriere hvor han og Kjelsås er et godt bevis på at kontinuitet er viktig. Eivind, en av landets lengst sittende trenere, er lidenskapelig opptatt av å få til noe med Kjelsås IL hvor bla et ønske om opprykk er med i planene.

Vi møtte Kjelsås IL i seriespill sesongen 2022 hvor vi tapte klart i bortekampen, men vant knepent hjemme. Som vi husker ble nåværende 2 divisjon halvert etter sesongen 2016 hvor Kjelsås i motsetning til oss var blant de lagene som kvalifiserte seg for det nye opplegget og har siden vært et solid 2 divisjonslag. Siste sesong gjorde de seg også bemerket med å spille seg helt frem til semifinalen i cupen hvor Molde ble for sterke og tok finaleplassen. Kjelsås IL har nedfelt i sine sportslige planer at de skal utvikle lokale spillere for spill på høyere nivå, noe de til de grader har lykkes med. Også denne sesongen er spillere er «levert» opp, men samtidig er nye lovende kommet til så laget igjen står meget godt rustet for en ny sesong.

Vi ønsker Lyn-guttene lykke til mot en av avdelingsfavorittene.

Benyttet bilde lastet opp fra Kjelsås IL sin FB side.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon