Junkeren IK hjem med alle poengene – To gode keepere hindret flere scoringer!

Publisert

Til tross for at SK Gjøvik-Lyn spilte hele andre omgang med en mann mer lykkes de ikke med å sette ballen bak en god Alvaro Acosta Pizzaraya i Junkern målet.

Til tross for at SK Gjøvik-Lyn spilte hele andre omgang med en mann mer lykkes de ikke med å sette ballen bak en god Alvaro Acosta Pizzaraya i Junkern målet. Det skal heller ikke legges skjul på at Junkern IK også skapte store sjanser i andre omgang, men Rafael Henriques Vasquez Veloso viste sin klasse.

Junkern IK startet kampen best, var det beste laget i første omgang og tok fortjent ledelsen på et godt skudd av lagets midtbanegeneral Sidad Najah Chooly. I en litt tam første omgang av Lyn-guttene ble det kun skapt et par muligheter foran Junkern målet.

Andre omgang ble mer åpen, lynguttene jaget utligning, mens Junkern var gode på kontringer og skapte på disse noen fete sjanser hvor bare Rafael sto i veien. Mot slutten av omgangen ble Junkern Ik presset tilbake, sjanser ble skapt, men avslutningene ble for tamme og en god Alvaro i Junkern målet tok seg av det som kom.

Dermed ble det en tøff serieåpning for et ungt Lyn-lag som fortjener all honnør for vilje og innsats, men i dag manglet det noe på presisjon og ferdigheter i avslutningsøyeblikkene. Dessverre for SK Gjøvik-Lyn måtte Jesper Sydbøge forlate banen og tatt med til sykehuset for sjekk. Vi håper det beste og at det ikke er noe langvarig.

Kampfakta:

SK Gjøvik-Lyn – Junkeren IK  0-1

Scoringer: 0-1 Sidad Chooly (34)

Gule kort: Mikdad Cedra, SK Gjøvik-Lyn

Rødt kort: Isak Wiik Lekang (to gule)

Antall tilskuere: 200

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso – Mikdad Cedra Kabbour (Johan Filip Karlsson 61.), Jesper Sydbøge (Alexander Bjørnhaug 33.), Aime Vaillance Nihorimbere, Tinius Skattum-Dahl (Mohammas Mehdi Rasholi 77.)- Asle Ertsgaard Hastadklev – Martin Dencher Opsahl, Mads Volden, Oliver Banken Sandberg (Ole Thomas Skogli 61.), Lasse  Johannessen Tveten – Johan Melvin Helan (Per Kristian Jansen 77.)

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon