Hønefoss BK venter i 1 runde

Publisert

Mads Delerud Volden tilbake på AKA Arena

SK Gjøvik-Lyn setter i morgen kursen mot Hønefoss hvor et sterkt hjemmelag venter på flotte AKA Arena. Det blir en litt spesiell opplevelse for Mads Delerud Volden (21) som etter flere sesonger i Hønefoss BK i fjor høst pga skolegang meldte overgang til SK Gjøvik-Lyn. Mads er oppflasket og har spilt aldersbestemt fotball i Hønefoss BK. Allerede i 2018 debuterte han på klubbens A-lag som da spilte i 2 divisjon, en sesong som dessverre endte med nedrykk. Siden nedrykket har Mads vært en del av en spillergruppe og spilt masse kamper i 3 divisjon for Hønefoss BK, en klubb som satser hardt på opprykk til PostNord–Ligaen (2 divisjon). Hønefoss BK var meget tett ved opprykk i fjor og er denne sesongen storfavoritt i sin avdeling. Nå er det imidlertid cupen som gjelder og selv om Mads kjenner de fleste spillerne på motsatt banehalvdel, lover han på sin tidligere hjemmearena å gi sitt bidrag til at lynguttene etter onsdagens kamp fortsatt er på veien til Ullevål.

Se for øvrig hva Hønefoss BK skriver om kampen på sin hjemmeside: https://honefossbk.no/a-lag-herrer-1/moter-gjoviklyn-i-cupen

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon