Gratulerer til unge debutanter!

Publisert

Tung kveld på AKA Arena

Dessverre blir det ingen gjentakelse av fjorårets cupeventyr for SK Gjøvik-lyn. Et meget godt Hønefoss BK ble noen nummer for store for et ungt Lyn-lag i kveldens første runde på flotte AKA Arena. Hønefoss BK dominerte første omgang, ledet komfortabelt til pause og vi var litt heldige som slapp med kun fire baklengs. Vi noterte kun en mulighet for Lynguttene de første 45, men headingen fra Johan Melvin Helan ble godt reddet av hjemmelagets keeper.

Andre omgang ble noe mer jevnspilt da Lynguttene hevet seg spillemessig, var mer med i kampen dog uten å true et solid hjemmelag. Hønefoss BK viste rett før kampslutt igjen klasse og satte igjen ballen bak en god Rafael Veloso.

Resultat og gjennomføring av kamp til tross, vi gratulerer Oliver Eriksen Hagen og Andreas Heggheim Berge med debut på vårt A-lag. Oliver og Andreas, begge 18 år, er bare to av mange unge lovende gutter som er fremtiden til klubben.

Bildet: Oliver Eriksen Hagen (til venstre) og Andreas Heggheim Berge.

Kampfakta:

Hønefoss – Gjøvik-Lyn 5–0 (4–0)

Scoringer: 1–0 (3 min), 2–0 (31 min), 3–0 (38 min), 4–0 (39 min), 5–0 (89 min).

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso – Alexander Bjørnhaug, Aime Vaillance Nihorimbere, Mikdad Cedra Kaddour, Tinius Skattum-Dahl (Johan Filip Karlsson fra 45) – Oliver Banken Sandberg, Jørgen Ninive Pettersen (Andreas Heggheim Berge fra 45), Mads Delerud Volden (Agami Daniel Fikke Hando fra 73), Lasse Johannessen Tveten, Johan Melvin Helan (Ole Thomas Skogli fra 45) – Oliver Eriksen Hagen. (Martin Dencker Opsahl fra 59)

Se hva OA skriver om kampen:

https://www.oa.no/gjovikgutten-simen-21-stralte-da-gjovik-lyn-ble-gjort-til-hakkemat-i-cupen/s/5-35-1917811

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon