En vakker og minnerik fotballopplevelse!

Publisert

Det er treningskamp mot Slovakia, og Margrethe Lønstad har vært så heldig å bli trukket ut til å være maskott.

Norge skal spille årets andre landskamp. Det er ei spent jente i bilen innover til Oslo. Når vi kommer fram møter vi på Klubb Ullevaal der hun blir møtt av representanter fra NFF. Her står det 22 spente maskotter. De blir delt inn i to lag og går i garderoben der de skal få pizza og brus, mens resten av familien må sette seg på tribunen. Vi vet ikke hvilket lag eller hvem hun skal gå med, men alle håper selvfølgelig på hjemmelaget.

Det er like før kampen skal starte. Det filmes i spillertunnelen, og der står Margrethe. Hun snakker med Martin Ødegaard, Oscar Bob og Ørjan Nyland. «Jeg er jammen glad jeg ikke står keeper når du skyter» sier hun til Martin. Og det måtte han nok si seg enig i, for det kan være harde skudd.

Så går de hånd i hånd ut på banen. Under nasjonalsangen synger hun sammen med de store gutta. De er klare for kamp, og Margrethe kommer til oss på tribunen så vi kan se kampen sammen.

Ett motiverende møte og fantastisk minne for den unge fotballspilleren i SK Gjøvik-Lyn.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon