En Lynlegende fyller år!

Publisert

Gratulerer til Odd med de 90!

Forsvarsklippen og hedersmannen Odd Hermansen fyller 90 år fredag 05.04.24! SK Gjøvik-Lyn stiller seg i den lange gratulasjonskøen og hyller vår «gamle» midtstopper.

Det første vi alle tenker på når vi snakker om Odd er året 1962 og NM-tittelen på Ullevål med sitt kjære Gjøvik-Lyn. Selvsagt et meget stort og minnerikt øyeblikk, men Odd er og har betydd så mye mer for så mange av oss. Vi husker ham bla fra hans fotballstart i Gjøvik Sportsklubb, sesonger i Frigg og Raufoss, deltakelse på det norske ungdomslandslag, storhetstiden i Gjøvik-Lyn med påfølgende treneroppgaver i klubben, Old Boys fotball i klubben kronet med nok et NM, bedriftsfotball for Gjøvik kommune med seriemesterskap mm.

Odd er fortsatt en hyppig gjest rundt kaffebordet til Lynvingen, men skal vi være sikre på å treffe ham i dag må vi søke til Gjøvik Tennisklubb og deres anlegg ved Ungdomsherberget. Her har nemlig Odd nesten hver dag de siste 25 år møtt opp, spilt seniortennis ved siden av at han har nedlagt et imponerende antall dugnadstimer for klubben. For sin innsats i Gjøvik Tennisklubb ble han helt velfortjent i 2021 utnevnt til æresmedlem i klubben.

Odd er ikke typen som ønsker mye oppmerksomhet rundt sin egen person. Dagen før dagen ble feiret med en velfortjent og flott lunch sammen med gode tenniskollegaer. Han har imidlertid også lovet en feiring med Lynvingen på Plassen, mens han på sin store dag er bortreist.

Vi gratulerer Odd med de 90!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon