Våre gutter i Post Nord-ligaen 2024 – seriestart nærmer seg.

Publisert

Skjærtorsdag siste trening før noen velfortjente fridager.

En lang oppkjøringsperiode går mot slutten, i dag bare litt over 1 uke til seriestart og spenningen rundt denne. Lynguttene hadde Skjærtorsdag sin siste trening før de tar noen velfortjente fridager samtidig som sesongens nye drakter ble vist frem. Som lagbilde viser et vakkert skue!

Mye har skjedd på spillerfronten, flere har forlatt klubben og kun et fåtall spillere er tilbake fra forrige sesong. Følgelig er det masse nye fjes vi skal bli kjent med når Junkern IK neste søndag står på motsatt halvdel til første seriekamp. Spennende spillere er hentet utenfra, men gledelig at flere av våre egne lovende juniorer er vist tillit og er en del av vår A-stall.

Vinterens treningskamper, for øvrig helt bevist noen færre enn tidligere sesonger, har selvsagt variert noe, men viktigst, den sportslige fremgangen har vært betydelig og vi er så godt forberedt som vi kan være. Vi møter mange gode lag i Post Nord-ligaen, vet at mange tøffe kamper venter oss, men gleder oss enormt til poengjaget starter.

Vel møtt på Plassen!

Fraværende på lagbildet: Oliver Eriksen Hagen og Mehdi Rasoli.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon