Treningskamper i helga!

Publisert

Lørdagens treningskamp mot Elverum ender med knepent tap 1-0.

Avslutningen på sesongoppkjøringen ble ikke helt som ønsket, men aldeles ingen grunn til å henge med hodet. De seneste månedene gir uansett god grunn til optimisme foran 2024-sesongen.

I lørdagens kamp så startet vi litt svakt de første 15 minuttene. Etter dette kom vi oss veldig, og skaper gode muligheter. Vi burde ha satt 2-3 av dem i mål, men det var ikke helt dagen, sa trener Rich Taylor etter matchen. Vi jobber godt, og nå gjenstår siste finpuss før seriestart mot Junkeren søndag den 7. april hjemme på Gjøvik stadion. Vi merket også at flere av våre spillere var ute med sykdom denne kampen, og Vailance var ute på landslagsoppdrag for Burundi og leverte meget godt der.

Vi skal fortsette å jobbe med relasjoner blant spillerne, og bli trygge på hverandre. Kampen mot Elverum ble en fin gjennomkjøring, og vi er så absolutt i rute til sesongstart.

Også 4. divisjonslaget vårt spilte treningskamp i helga. Motstander her var hadelendingene fra Gran, og kampen ble spilt i «Parken» på Gran. Det endte med tap 2-1, og med 1-1 til pause.

De første 10 min. av kampen henger vi alright med, men resten av 1. omgang er det lite som stemmer. Vi sliter med og uten ballen. Presset er ikke der, og vi klarer heller ikke å beskytte ballen godt nok, sier trener Mohamed Abdullahi Yusuf. Laget ble enige om å ta seg sammen til andre omgang, og endrer litt på både taktikk og formasjon. Da viser vi oss fra en annen side og leverer en andre omgang som er langt mer Gjøvik verdig. Vi treffer på mer og er kanskje litt uheldige som slipper inn når vi er på hugget. En veldig god gjennomkjøring hvor vi får gitt Ole Thomas Skogli og Johan Karlsson deres første 90 minutter på over ett år. Vi brukte også mange unggutter som leverer meget bra.

Vi gleder oss stort til sesongstart, sier både Rich og Abdi! Nå setter vi punktum for sesongoppkjøringen. Nå er det poeng det skal handle om! Vi er klare for PostNord-ligaen 2024, og det hele sparkes i gang på Gjøvik stadion søndag 7. april. Kom og støtt oss!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon