Klubben forsterker – Johan Melvin Helan klar for «Lynjubel».

Publisert

Ny spiss på plass – målfarlig franskmann ønsker å bidra med «Lynscoringer» og viste seg frem allerede i lørdagens kamp!

Johan Melvin Helan (21) med erfaring fra spill i FK Mjølner de to siste sesongen har installert seg i byen og klar for spissjobben hos oss. Johan kommer gratis fra FK Mjølner (3 divisjon) der han spilte fra august 2022 og hele 2023. På 11 kamper i sin første sesong i Narvik-klubben sørget han for 7 mål, mens tilsvarende tall sist sesong viser 28 kamper og 16 mål. Med andre ord, et meget godt målsnitt som både Johan og vi selvsagt håper skal fortsette hos oss.

Johan kommer fra en skikkelig fotballfamilie hvor hans eldre bror har spilt for Manchester City, Sheffield United og Wolverhampton. Johan håper selvsagt en dag å følge i sin brors fotspor, men inntil så skjer er det nå SK Gjøvik-Lyn og kamper i en tøff Post Nord – Liga som gjelder for en sympatisk herremann fra Frankrike. Kan vi være et springbrett for hans videre karriere?

Vi ønsker Johan Melvin og hans lagkamerater i SK Gjøvik-Lyn lykke til kommende sesong.

PS! Johan Melvin viste allerede i helga sin målegenskaper, ordnet begge målene i 2-1 seieren over Kvik-Halden.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon