Hønefoss BK i 1. runde NM – en tøff utfordring venter oss på AKA Arena!

Publisert

Klubben legger opp til supporter-buss!

NFF kunngjorde tirsdag denne uken oppsettet for cupens 1. runde hvor Hønefoss BK blir vår utfordring. Hønefoss BK satser igjen hardt på opprykk fra Norsk Tipping Ligaen (3 div) etter at de i fjor tapte kampen om opprykk på målstreken mot Eidsvold Turn. Verdt å nevne at av lagets 13 hjemmekamper i fjor ble det seier i alle 13. Hønefoss BK under ledelse av Gunnar Halle har også gjort det bra i årets treningskamper og følgelig er det en solid motstander som venter oss på AKA Arena til kamp om videre avansement.

Kampen spilles onsdag 10. april evnt kl 1800 eller 1900. Klubben har som mål å fylle opp spillerbussen med supportere for å gi våre gutter den støtten de fortjener. Mer info om dette kommer.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon