SK GJØVIK-LYN HAR JOBBET GODT MED SIGNERING AV SPILLERE!

Publisert

Den nye hovedtreneren, Rich Taylor, har jobbet hardt med å få flere spillere på plass den seneste tiden. Disse er med videre!

Vi har en rekke egenutviklede spillere i klubben som nå har signert A-kontrakter og blir en del av 2. divisjonstroppen denne sesongen. Dette er unge spillere fra vårt meget lovende Interkrets juniorlag, og som ønsker å trene mye og vil noe med fotballen.

Dette er:

  • Even Nordli Eriksen, 17 år, keeper.
  • Erik Slåtten, 18 år, midtstopper/back.
  • Oliver Eriksen Hagen, 18 år, kant / spiss.
  • Andreas Berge, 18 år, midtbane, spilte barnefotball på Toten (Kolbu), og naturlig overgang til SK Gjøvik-Lyn som juniorspiller.
  • Theodor Dotseth Wirkestad, 18 år, back.
  • Emil Brovold Strandengen, 18 år, midtbane
  • Lasse Johannessen Tveten, 18 år, kant, spilte barnefotball i naboklubben Vind, og naturlig overgang til SK Gjøvik-Lyn som juniorspiller.

Vi er også svært stolte over å ha signert læreren Mikdad Cedra Kaddour ut 2024, 27 år, back, og kommer fra FUVO Gjelleråsen. Det samme gjelder vår dedikerte og svært så treningsvillige Alexander Remy Bjørnhaug, 22 år, midtstopper/back. Alexander var i a-lagstroppen også i fjor, og er opprinnelig fra Hafjell og har spilt barne- og ungdomsfotball i all hovedsak på Lillehammer.

Vår bærebjelke og motivator i laget er vår alles kjære spiller Ole Thomas Skogli (27 år), og også han har fornyet kontrakten med oss. For en stor glede akkurat det er for klubben og hele byen. Ole Thomas er angrepsspiller.

Troppen tar stadig form, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen nå!

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon