SK GJØVIK-LYN G16 – 2024

Publisert

SK Gjøvik-Lyn G16 har nye trenere foran 2024-sesongen. Birk H Stensen Nordheim får hovedansvaret, og har med seg Marcus Lereng og Abdiqani Abdullahi i trenerteamet.

Gutter 16 er et stort årskull med ca. 40 spillere i 2024. Dette gjør at det trengs en del trenerressurser for å få til den oppmerksomheten og utviklingen man ønsker seg.

Birk er utdannet UEFA B trener fra i fjor, og er også å finne som assistenttrener for vårt reservelag i 4. divisjon sammen med «Abdi». Han vil ellers bidra inn som trenerveileder til våre trenere i 14-årgangen med sin UEFA-utdanning og erfaring fra de mange årene som trener i klubben. Han vil også fungere som spillerutvikler for klubben for årskullene 14-16 år. Også i fjor fungerte Birk som assistenttrener for reservelaget vårt samt vårt gode juniorlag. Birk har også jobbet som instruktør på vårt FFO/Akademi i klubben. Birk er faglig dyktig, og svært godt likt av alle i klubben.

Marcus Lereng og Abdiqani Abdullahi har også begge fullført UEFA C trenerkurs i 2023, og gleder seg stort til å ta fatt på en ny sesong med mer ansvar inn i denne spillergruppa av ivrige gutter som de også trente i fjor. Kontinuitet er viktig.

Vi gleder oss til å følge med på utviklingen hos de unge 16-åringene våre.

Klubben ønsker trenere og spillere lykke til med sesongen 2024!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon