RICHARD OG ABDI TAR OVER FLAGGSKIPET!

Publisert

Mohamed Abdullahi Yusuf («Abdi»), Birk H Stensen Nordheim og Tor O. Lillereiten inn i trenerteamet

SK Gjøvik-Lyn er glade for å offentliggjøre at Mohamed Abdullahi Yusuf er vår nye assistenttrener og blir en del av trenerteamet i 2024 til A-laget. Han har skrevet kontrakt ut 2024, og starter nå i januar. Også keepertrener Tor O. forlenger sin kontrakt med klubben, og blir også i 2024 keepertrener for seniorlagene våre.

Stadig flere brikker faller på plass i den omstillingsprosessen som SK Gjøvik-Lyn gjennomfører i disse dager. Etter at både hovedtrener Espen Haug og assistenttrenerne Chris Coates og Atle Maurud avsluttet sine engasjementer i klubben, har det skjedd mye – både når det gjelder spillerstall og støtteapparat.

Nå er det altså klart at Abdi blir Richard Taylors høyre hånd og assistenttrener for Post Nord-liga laget. I tillegg får han også hovedansvaret for reservelaget vårt i 4. divisjon samt at han skal ha hovedansvaret for fotballskolene i klubben. Abdi har vært spiller på a-laget i en årrekke i tillegg til å være spillerutvikler, trener for flere aldersbestemte lag samt ansvarlig for fotballfritidsordningen i klubben de seneste årene. Han er også trener for sone- og kretslag i Indre Østland fotballkrets samt har vært trener for Elitetiltakene i ungdomsfotballen i Raufoss Fotball i 2023. Abdi har ellers god erfaring fra å jobbe både på treningsfeltet sammen med spillerne og med kamp- og spilleranalyse. Dette er viktig kompetanse for oss, sier hovedtrener Richard Taylor.

Det har tatt tid å finne den riktige kandidaten til denne jobben da valget av nærmeste medarbeider for Richard er svært viktig. Det har vært avgjørende å få inn en faglig sterk hjelpetrener. Abdi har både sterke meninger, høy kompetanse samt at han kjenner spillergruppa særs godt.

Abdi får med seg Birk H Stensen Nordheim i trenerteamet for reservelaget vårt. Birk er UEFA B-utdannet, og vil i tillegg ha hovedansvaret for G16-gruppa i klubben. Birk var i fjor trener for vår meget talentfulle juniorgruppe som spiller i Interkrets-serien i 2024 i tillegg til at han også var med som assistenttrener for reservelaget i fjor.

Vår alles kjære Stian Nysted Skjerpen fortsetter også i støtteapparatet rundt seniorlagene våre.

Vi er selvfølgelig kjempestolte over å få Abdi, Tor O., Birk og Stian med på laget i 2024, uttaler fungerende styreleder og sportslig leder, Thomas Almli.

Vi  ønsker Abdi, Tor O. og Birk varmt velkommen og ser frem til 2024 med de som en del av trenerteamet.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon