NÅ ER HERRELAGET GODT I GANG MED FELLESTRENINGER!

Publisert

Vi har trent sammen noen uker nå! Ole Thomas Skogli trener snart for fullt, og ser frem til en sesongoppkjøring med skadeplagene lagt bak seg.

Det er utrolig godt å være tilbake i laget, og også veldig fint å se at gutta går godt sammen, sier Ole Thomas Skogli etter å ha deltatt på fellestreningene igjen nå i januar måned. Ole Thomas er å regne som en av bærebjelkene i laget.

Ole Thomas har runda 100 kamper for SK Gjøvik-Lyn, og før han ble skadet for ca. ett år siden ble han av trenerne kåret til trenerens spiller på Gjøvik-Lyns fotballgalla. Ole Thomas hadde før skadeavbrekket som plan å stå bak flere mål, målgivende og ikke minst å ta et større lederansvar på og utenfor banen. Angrepsspilleren har nå jobbet godt med opptreningen, og jobber knallhardt for å komme tilbake. Han røk akilles i en treningsøkt i fjor vinter, og ble operert i mars i fjor. Det ble dessverre ingen PostNord-ligakamper i fjor.

Ole  Thomas ligger nå veldig godt an og kjenner fremgang hele tiden. Han ser frem til en sesongoppkjøring der han er skadefri og klar for å bidra. Han har trent meget godt i flere måneder nå, og følger treningsplanen fra sin fysio til det fulle.

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon