#LØKKEFOTBALL LANSERES I GJØVIK!

Publisert

NFF Akershus, Indre Østland, Oslo og Østfold går sammen om å tilby løkkefotball fra april 2024.

Kretsene ser et stort behov for å finne nye turneringsarenaer for å bremse frafallet, spesielt i aldersgruppen 13-19 år. Løkkefotball skal være et lavterskeltilbud for å fremme mer aktivitet, og også en tilleggsarena for vår ordinære fotballaktivitet. Konseptet handler om at du kan spille fotball når det passer deg, hvor det passer deg, og med hvem du ønsker. Man kan delta på tvers av klubber eller uten klubbtilhørighet.

Kretsen har i 2023 valgt ut Vind, Furnes og Storhamar som testklubber frem til april 2024 – på grunn av klubbstruktur og innendørshaller.

Vind har fått midler fra Gjøvik idrettsråd og NFF Indre Østland til å tilby åpen hall på lørdagskvelder fra kl. 18:00 til 22:00 for aldersgruppen 13-19 år.

Skal man benytte tilbudet må man registrere seg i App’en MATCHI (den samme appen som brukes når du spiller Padel + tennis her i Gjøvik).

Det er tilbud følgende lørdager fremover for Gjøvik-ungdom i Gobbhallen:

  • 3. februar
  • 10. februar
  • 17. februar
  • 24. februar
  • 2. mars
  • 9. mars
  • 16. mars

Fra åpen hall / #Løkkefotball sist lørdag den 20. januar i Gobbhallen var det mange ungdommer fra G14-laget vårt som deltok! Det er gromt å se at dere er sosiale på fotballarenaen en lørdag kveld i byen vår Gjøvik.

NB:

NFF Indre Østland vil den 23. mars arrangere Kick-Off i Stangehallen for våre ungdomslag og vennegjengene. I den anledning bes det om at ungdommene laster ned Appen MATCHI slik at de kan følge med på aktiviteten #Løkkefotball. Vi oppfordrer våre ungdomsmedlemmer i SKGL til å bli med videre på både Løkkefotball i Gobbhallen i Gjøvik samt Kick-Off i Stangehallen senere i mars.

SKGL jobber videre med å få #Løkkefotball både på Gjøvik stadion og Tranbergflåa så snart snøen er smeltet.

Lykke til, ungdommene våre! Kos dere!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon