AIMÈ VAILLANCE NIHORIMBERE FORLENGER

Publisert

Vai (24 år), vår landslagsspiller for Federation de Football of Burundi, forlenger, og har skrevet en 2-års avtale med SK Gjøvik-Lyn.

Vai er oppvokst i Gjøvik-Lyn, og har hatt proff-opphold både i Raufoss (2019), IFK Luleå (Sverige) i 2020 og  for Ykkonen i Finland i 2021 og 2022. Han kom tilbake til SK Gjøvik-Lyn i april i fjor.

I januar spilte han for landslaget i Burundi, og i kampen mot Algerie møtte han ingen ringere enn tidligere Manchester City-spilleren Riyad Mahrez – Algeries største angrepsvåpen.

Det føles riktig og bra, og jeg er veldig fornøyd. Jeg valgte å forlenge med klubben, fordi de viser at de vil satse på meg, at jeg kan fortsette min gode utvikling her samt at det skjer veldig mye positivt i klubben i disse dager både på og utenfor banen, sier Vai om forlengelsen.

Vai er en meget spennende forsvarsspiller med stort potensiale. Han har mulighet for å bli virkelig god om han fortsetter denne målrettede og dedikerte jobbingen fremover. Han er en spennende forsterkning, og vi er veldig glade for å endelig ha han på plass igjen, sier hovedtrener Rich Taylor. Vai har vist mang en gang at han leverer på øverste nivå!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon