VÅR TALENTFULLE GLA’GJENG!

Publisert

Årsrapport SK Gjøvik-Lyn G15/16

Trening/treningsopplegg

Det har vært god kontinuitet med regelmessige treninger gjennom hele året ute på Gjøvik Stadion. Rafael Veloso, Abdiqani Abdullahi og Marcus Lereng har vært trenere, Roger Svendsen, Terje Nyjordet og Geir Bergum Pettersson har vært lagledere/assistenter.

Frammøte/treningsgiver

Det har vært et varierende antall spillere tilstede på de forskjellige treninger. Hittil i 2023 har det vært ca. 190 arrangementer (kamp/trening) og de fleste har deltatt på minst 60% av aktivitetene. Gruppa har på de fleste kamper og treninger også hatt med seg keepere fra yngre årsklasser – Andreas, Nikolai og Boryz. Andre 2009-gutter har også deltatt på noen av våre treninger og kamper. Andre veien har vi gjennom sesongen hatt 4-6 spillere som har trent og spilt kamper med G19 og 4.div. En god modell med hospitering begge veier selv om det gir utfordringer rundt planlegging og gjennomføringskvalitet.

Kamper

Laget kvalifiserte seg i utgangspunktet til spill i Interkrets i 2023, men takket nei til plassen og stilte med lag i Elite og 2. div i denne sesongen. Laget i Elite endte høstsesongen plassert som nummer 3 av 9 lag, mens laget i 2. div. endte som nummer 4 av 8 lag i sin avdeling. Gruppa har deltatt i NM og Adidascup hvor begge arenaer har gitt gode referanser mot lag utenfor vår naturlige krets.

Årets høydepunkt for mange var nok Norway Cup hvor vi deltok med 2 lag innlosjert på Bjørndal i Oslo.

Ferdighetsutvikling/spillerutvikling

En klar, og naturlig tendens, med at de som er tilstede på flest treninger har den beste utviklingen. Laget har gjennom året utviklet seg jevnt stigende, der noen har tatt større steg enn andre.

Oppsummering

Alt i alt har vi hatt en fin sesong med positiv utvikling. Gode ressurser rundt laget har lagt til rette for godt oppmøte og god stemning på treningsfeltet. Treningsgruppa vokste i løpet av sesongen ved at vi tiltrakk oss noen nye spillere fra andre klubber – det tar vi som et godt tegn.

Sosiale arrangementer

Noen enkle sosiale tilstelninger har det vært (kveldsmat, grillkveld, lagsavslutning, klubbavslutning mv), men Norway Cup står frem som det viktigste. 30 gutter i fri utfoldelse på Ekebergsletta og Bjørndal skole.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon