SK Gjøvik-Lyn søker leder for FFO/Akademi

Publisert

Er du SKGLs nye leder for FFO/Akademiet? Blir du inspirert av tanken om å være med å utvikle hele barnefotballen i en av Innlandets største fotballklubber?

SKGL er en av regionens mest tradisjonsrike klubber. Vi har et fantastisk flott anlegg på Gjøvik stadion bestående av 3 stk kunstgressbaner samt et anlegg på Tranbergflåa med naturgress.

Gjennom FFO/Akademiet har SKGL bygget opp et solid fundament og rammeverk for klubbens yngste spillere.

På vår FFO/Akademi ønsker vi at barn får muligheten til å utvikle seg både fotballfaglig og sosialt. Prinsippene flest mulig, best mulig og lengst mulig ligger fast. Vi ønsker å videreføre og videreutvikle kvaliteten FFO/Akademiet har blitt kjent for. I år består FFO av ca. 20 medlemmer fra 2 til 4 trinn. Akademiet for 5 til 7 trinn har vi ikke startet opp med i høst, men også denne gruppen har tidligere bestått av ca. 20 medlemmer.

Vi søker etter personer som er oppriktig glad i å jobbe med barn, drive frem positiv utvikling og samtidig har god fotballfaglig kompetanse. Vi søker en person som er tydelig, «sjef på feltet», og kan jobbe strukturert og selvstendig.

SKGL har i dag rundt 800 medlemmer, og over 50 lag som deltar i seriespill med vanlig fotball samt futsal innendørs.

Arbeidsoppgaver:

 • Medansvar for utarbeidelse av sportslige planer på FFO/Akademiet, herunder planlegging og forberedelse av den daglige fotballaktiviteten på FFO/Akademi. Sørge for gode periode- og øktplaner, og at dette, samt annen ønskelig info, kommuniseres til foreldre
 • Instruktør på FFO/Akademi samt bistå med leksehjelp
 • Bidra til økt kvalitet av tilbudet på FFO/Akademi, i tett samarbeid med klubbens øvrige ansatte og styret
 • Ansvar for å gjennomføre fotballskoler i ferier
 • Sette opp påmeldings- og betalingsløsninger (spond)
 • Ansvar for transport fra skolene (Kun for FFO-medlemmer)

Dine egenskaper og kompetanse

 • God til å bygge relasjoner med både barn, ungdom og voksne. Fleksibel, omgjengelig, inspirerende og inkluderende
 • Gode pedagogiske egenskaper
 • Strukturert og god til å organisere og planlegge. Trenererfaring vil være en fordel
 • Gode IT-egenskaper; effektiv med office-programmer og håndtering av e-post og meldinger via andre kanaler. Kjennskap til Spond vil være en fordel.
 • Erfaring i å bygge klubb
 • UEFA B-lisens, NFF Trenerveileder eller formell idrettslig utdanning er en fordel
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi oppfordrer kvinner til å søke på stillingen.

FFO/Akademi

 • Vi ønsker et tilbud om fotball etter skoletid kl. 1330-1600 tre dager i uka , og dette kaller vi FFO/Akademiet. Treningene har frem til nå vært ledet av klubbens a-lags-spillere som i sine kontrakter også har forpliktet seg til å være trenere på FFO/Akademiet og fotballskoler.
 • Det må påregnes at FFO/Akademiansvarlig leder treningsøktene fremover.
 • FFO/Akademiansvarlig, spillerutvikler og andre trenere og spillere i klubben skaper et best mulig trenerteam som gjør at FFO/Akademiet har et best mulig tilbud for deltakerne.

Om SK Gjøvik-Lyn

Klubben holder til i Gjøvik sentrum, og klubbhuset er på Gjøvik stadion i umiddelbar nærhet til Gjøvik videregående skole, Fastlandsområdet og Sykehuset Innlandet. SKGL har svært mange dedikerte foreldretrenere som skaper gode lagsmiljøer. Disse får støtte av klubbens heltidsansatte trener og sportslig ledelse. I tillegg har klubben mange på deltid/engasjement.

På herresiden spiller A-laget i PostNord-ligaen, og vi ønsker å bygge en god utviklingskultur på A-laget. Vi har mange ivrige spillere i yngre rekker, og vi ønsker å være en utviklingsklubb som ser hver enkelt.

Vi har dessverre pt. ingen damelag i klubben, men det jobbes kontinuerlig med å etablere et damelag. Vi har nedsatt et Jenteutvalg i klubben som jobber godt og strukturert med å skape gode lagsmiljøer og en god utviklingskultur i de yngres rekker.

Trenermiljø

I tillegg til den heltidsansatte treneren til PostNord-liga laget vårt har vi både erfarne trenere på engasjement og egne ungdommer som jobber i klubben. Miljøet blant trenerne er meget bra. Vi har flere unge kvinnelige trenere i klubben. Vi søker etter enda flere jenter i trenerteamet vårt. I spillergruppa J2008 er det ti spillere som er sertifisert som UEFA Playmakers-trenere samt har bestått Grasrottrenerkurs / UEFA C-lisens. Vi ønsker å satse videre på disse jentene både som trenere og spillere i klubben vår.

Hva får du?

 • Du får muligheten til å bidra på en unik klubbutvikling
 • Du får møte og drive store deler av klubben
 • Du får god og tett oppfølging
 • Du får konkurransedyktige betingelser

Lønn etter avtale. Jobben vil i en prøveperiode være timebasert med mulighet for fast ansettelse.

Politiattest påkreves.

Send en kortfattet søknad med CV med beskrivelse av deg selv, hvorfor du vil drive med fotball og hvorfor du ønsker å jobbe hos akkurat oss i denne rollen.

Sendes til styremedlem Tone Haugom på Tone.haugom@gjoviklyn.no / tlf. 98 07 93 06

Frist: 20. desember 2023

Oppstart: Snarest

De som er aktuelle for jobben vil bli kontaktet og eventuelt bli innkalt til intervjuer fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon