SK GJØVIK-LYN G19 – 2024

Publisert

SK Gjøvik-Lyn sitt juniorlag har nye trenere foran 2024-sesongen. Morten Strandengen får hovedansvaret, og får med seg Rafael Veloso i trenerteamet.

Morten er utdannet UEFA B trener fra 2016, og flere kjenner han også som instruktør for trenerkurs i regi av Indre Østland Fotballkrets (IØFK). Morten har trenererfaring helt tilbake fra 2009, og har trent sonelag i Valdres samt alle aldersklasser fra 6 åringer til seniorfotball. Sist som hovedtrener for A-Damer hos Biri IL. Morten er faglig dyktig, og klubben gleder seg til å følge med på utviklingen hos de unge voksne fotballspillerne våre.

Rafael Veloso, kjenner vi best som vår fantastiske A-lagskeeper, der han i 2023 sesongen ble kåret til årets keeper i PostNord-ligaen. Rafael har ved siden av sitt enorme bidrag på a-laget herrer, vært hovedtrener for klubbens G16 Elite-lag og G14-lag. Han har også gjennom året startet på sin trenerutdanning, og er nå ferdig med første trappetrinn, UEFA C. Rafael er en veldig godt likt trener blant klubbens ungdommer i alderen fra 17 til 19 år.

Det er meldt på lag i 1. divisjon, samtidig som førstelaget til gruppa er kvalifisert, og påmeldt til spill i G19 Interkrets. Vi gleder oss til å få besøk av klubber som Vålerenga, Skeid, Follo, Ullensaker/Kisa, Ready og Moss som er blant de som skal måle krefter med vårt juniorlag neste år.

Klubben ønsker trenere og spillere lykke til med sesongen 2024. Vi heier på dere!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon