KIWI BAMA-CUP I SK GJØVIK-LYN!

Publisert

Det er svært gledelig å kunne meddele at klubben vår er valgt ut til å arrangere KIWI BAMA-CUP i 2024!

Dette er en ny tillitserklæring fra Norges fotballforbund på våre fremganger!

Cupen avholdes på kunstgressbanene på Gjøvik stadion og på naturgress på Tranbergflåa (ved behov) fra fredag 31. mai til søndag 2. juni 2024. Cupen er for barn født i årgangene 2017 – 2012 (6 til 12 år).

SK Gjøvik-Lyn cupen blir derfor arrangert som Kiwi Bama cup i samarbeid med NFF, Kiwi og Bama. Dette betyr fokus på kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Vi kan også love en sunn profil i kiosken og spennende aktiviteter for barna. På cupen vil man også finne en Eat Move Sleep-camp hvor både deltakere og tilskuere får informasjon om kosthold, bevegelse og søvnvaner, som er viktig for prestasjonene i trening og kamp, og for å forebygge skader.

Mulighet for påmelding og mer informasjon om cupen kommer rett på nyåret!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon