SK Gjøvik-Lyn Jenter 13 (f 2010) blir endelig kretsmestere for jenter 13 i NFF Indre Østland.

Publisert

Det var en svært spennende kamp som ble spilt på Gjøvik stadion i snø og sludd 2.november.

Det var mange sjanser og dramatiske sluttminutter, men kampen mot Brummundal endte 1-1. Jentene gikk derfor litt slukøra av banen da de ikke trodde 1 poeng skulle holde for å redde seriegullet. Gruppa har vært uhyre jevn og SK Gjøvik-Lyn og Nordre Land har bytta på å ligge på første plass på tabellen, og seier for NL i siste kamp ville føre til at lagene hadde like mange poeng. Etter noen nervepirrende minutter ble det klart at NL hadde tapt, og dermed kunne SKGL kåres til Kretsmestere for J13.

Det ble det full jubel og tårer om hverandre i garderoben. Gullhattene kom på og kretsen var tilstede og delte ut pokal.

J13 laget består av 13 ivrige og sosiale jenter, hvor mange av dem har spilt sammen siden oppstart i 2015. De har bra fokus på banen, og spillerne viser stadig framgang og utvikling. På trenersiden har det vært kontinuitet som har gitt jentene trygge rammer. Ved siden av å trene alene som lag har de også treninger sammen med J15, og ved behov hjelper de J15 på deres seriekamper og cuper. Tre av jentene er på sonelaget og to spillere er på krets.

I tillegg til seriespill har de i år vært med på Elverumscup hvor de kom på 2.plass, og på Sandarcup hvor de ble slått ut i kvartfinalen i A-sluttspill. Foreldregruppa er like ivrige som jentene, og elsker å følge med på de spennende og underholdene kampene. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Spillertroppen består av:
Astrid Lønstad, Caroline Hamnvik, Emily Simenstad Skou, Hannah Irene Korstvedt, Helene Strand Norland, Jenny Houth-Aaslund, Jenny Olstad Hamar, Mille Myhren, Olava Mæle Ringeli, Sarah Folkedal Kraidy, Sarah Aarstad Engelund, Thea Unni Forberg og Wilma Stikbakke.

Trenere og lagledere er:
Janne Olstad Hamar, Tina Myhren, Tore Norland, Klaus Hamar og Ane Mæle

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon